2777
2789
بازش نکردم .فشارش دادم عوض اینکه بالاش باز بشه از پایین پاچید بیرون 😂 اعجبوبه بودم

ارهههه فشار میدادی 

پپخخ از زیرش خورد میشد میریخت رو فرش و بعد شترققققق 

ضربه ی مهلک 

منم خوردم 

ما خواهرا گناه داریم خدایی ولی الان راضیم خداروشکر برادرم ادم شده داداشت چند سالشه؟

۲۴ 

من راضی نیستم بابام و مامانم با حرفاشون اذیتم میکنن:))

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمم دوقلو باردار بود 

مامان من یه قلو ولی مامانم بزرگتر بود بچش 

مامانم ظرفارو می‌شست و عمم لم داده بود روی مبل 

ولش نمی‌کردم میگفتم مامانم عین توعه بلند شد بشور ظرفارو از دستش بگیر 

اونم کتکم زد 

۶ سالم بود

خدایی سیگار که مسخره نیست میگن من تشک و نتونستم درست بندازم خوردم سیگار که سرم و میزد بابام

میتونست با حرف زدن رفعش کنه

جلوی همه دوستام بهم سیلی زد.... 

البته الان خیلی باهم جوریم ولی وقتی فکر میکنم بهش یجوری میشم

💜in

مامانم زد تو گوشم چون فکر میکرد با دوست پسرم تلفنی حرف میزنم ولی اون فقط مزاحمم بود ومن بی گناه بودم ولی بعدش با همه دوست شدم و نفهمید . بنظرم هر چی بچه محدودتر شه خطرناکتره

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
اره فرقی نداره چیزی که بنظرت مشکلی نبود ولی کتک رو خوردی

بی دلیل و با دلیل همش میزد ینی من هرکار میکردم سیلی میزد. بعدش بوسم میکرد میگفت ببخشید منم میبخشیدم. مامانم که کار داشت همش اصلا حواسش به ما نبود اینم مظلوم گیر میاورد

یکی سر پا موند و رسید:)

مامانم زد تو گوشم چون فکر میکرد با دوست پسرم تلفنی حرف میزنم ولی اون فقط مزاحمم بود ومن بی گناه بودم ...

نمیتونم نصیحت کنم چون منم همین کار و کردم قبلا البته 

تقریبا محدود بودم و پخخخخ شد انچه نباید میشد 

هنوزم نمیدونن

سیلی دردش کمتر بود من یه بار با این رولای سلفون مامانم زد پشمام ریخته بود

🤣🤣🤣🤣 

مامانم یبار کلمو کوبید ب دیوار گریه‌مم نمیومد شکه بودم میگفتم ی لول دیگ بالاتر رفتیم انکار😂

بعد جالبه الان معتقده بچه رو نمیزنن خواهرم تبلتشو کوبید فرق سرم هیچی نکف😂

نمیتونم نصیحت کنم چون منم همین کار و کردم قبلا البته تقریبا محدود بودم و پخخخخ شد انچه نباید میشد هن ...

من الان ۳۰ سالمه و متاهلم کارم از نصیحت گزشته الان خودم نصیحت گرم خخ 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
بی دلیل و با دلیل همش میزد ینی من هرکار میکردم سیلی میزد. بعدش بوسم میکرد میگفت ببخشید منم میبخشیدم. ...

من ابجی کوچیکمو میزدم با التماسس و وعده وعید که تروخداااا نوکترت میشم تو فقط به مامان نگوو