2777
2789
خداوکیلی نقطه تشابه زیادی داریم من بابت این گم کردن خیلی خوردم ولی الان به درجه رسیدم که مامانم یه چ ...

فقط سطح شعور اون صاحبخونه، بیتربیت و لوس عمته😐😐

سرانجام بازگو کیستی، ای قدرتی که به خدمتش کمر بسته‌ام، قدرتی که همواره خواهان شر است، اما همیشه خیر عمل میکند.    -گوته، فاوست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط سطح شعور اون صاحبخونه، بیتربیت و لوس عمته😐😐

عمه ی بابام بود نوه هاش صبح تا شب با صد نفر تو خیابون ولن گندشم در اومده و همه میدونن 

من لا اقل ابروی خانوادم و حفظ کردم بعد میاد منو میبینه رو بوسی وای دختر قشنگممم

اره ادم دو روی پشمک 

عمه ی بابام بود نوه هاش صبح تا شب با صد نفر تو خیابون ولن گندشم در اومده و همه میدونن من لا اقل ابرو ...

چقدر اینجور آدما چندش ان

سرانجام بازگو کیستی، ای قدرتی که به خدمتش کمر بسته‌ام، قدرتی که همواره خواهان شر است، اما همیشه خیر عمل میکند.    -گوته، فاوست
اخرین بار که بابام زد سه روز پیش بود منم خیلی جیغ و داد کردم روز پدرمم کادومو باز نکرد صبحش نمیدونم ...

چند سالته ؟! تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که بهونه دستش نده که نزنه 

من برا روز پدر برا بابام هیچی نگرفتم 

چون اونم روز دختر و زن با یه بوس سر و تهشو هم آورد 

بهشم گفتم به شوخی 

هر چیم باشه اونقدر هزینه نداره 

بعضیا پول ندارن نمیگیرن ولی بابای مم اون محبتی که میخوایمو نداره 

چقدر اینجور آدما چندش ان

اصلا اونارو نمیبینه ها 

من خدایی اصلا لوس نیستم تنها کسی که توی عمرم گفته لوس این بشره چون از بچگی اخلاقم پسرونه بود و از دیوار راست میرفتم بالا

نوه هاش یه فوشایی میدنا من معنی شو روم نمیشه بزنم گوگل 

چند سالته ؟! تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که بهونه دستش نده که نزنه من برا روز پدر برا بابام هیچی ...

۱۷

نه اصلا بابام نمیزنه ولی 

خدایی زدنش و حق داشت بابام یکم گوشش مشکل داره اجتمالا جواب منو نشنیده بود یدونه هم با پاش زد فقط 

روز دختر و هیچی نگفتم چون الان دو ساله توی حالت ورشکستگیه کامل نه ها نمیدونم چجوری بگم وضعمون بد نیس نسبت به قبل خوب نیس

همکارم ک باهم صمیمیم با گوشی من ب اونیکی همکارمون ک آقاست پیام فرستاده بود

ولی همسرم فکرکرد من دارم خیانت میکنم

ازش سیلی خوردم😔

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸