2777
2789

شباش سخته فقط روزاش ک خوبه برو بیرون کیف کن با رفیقات

شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شباش سخته فقط روزاش ک خوبه برو بیرون کیف کن با رفیقات

خوده خوابگاه خوبخ، وقتایی میای خونه بعد میبینی دیگه تو خونه احساس غریبی میکنی سخت میشه برات، دلم میگیره

بهترین دوران عمر من دانشجویی بود وزندگیم تو خابگاه با رفیقام پایه بودیم هر روز بیرون این ور اون ور

شماکه امضا میخونی دعوت شدی به یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان عج 🥺🌼🦋 انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥺🦋🌼⛓️💫🙏✨🌙

خوده خوابگاه خوبخ، وقتایی میای خونه بعد میبینی دیگه تو خونه احساس غریبی میکنی سخت میشه برات، دلم میگ ...

اره یکم ادم هوایی میشه

ولی من بهترین روزام ولی بهارین دوستایی که دارمو مدیون خوابکاهمهیچی شبای خوابگاه نمیشههه🥹🥹

دوست پیدا کردن و ادم‌مورد اعتماد تو خوابگاه سخته ولی

ناراحتی من وقتاییه که میام خونه بعد همون احساس قبلی رو به خونه ندارم😭😄

بهترین دوران عمر من دانشجویی بود وزندگیم تو خابگاه با رفیقام پایه بودیم هر روز بیرون این ور اون ور

شاید برا اینه که دوستای من پایه نیستن همش تو خوابگاه و فقط درس و درس🚶‍♀️

منم دیگه چقدر تنها برم بیرون