2777
2789
عنوان

سال نود و هشت بود که اتفاقی

274 بازدید | 25 پست

وقتی داشتم یه موردی رو سرچ میکردم با سایت آشنا شدم 🥲 اون موقع ها با فضای مجازی رابطه خوبی نداشتم برای همین عضو نشدم تا اینکه سال ۱۴۰۰ تصمیم گرفتم اولین کاربریم و بسازم 😁 ده ها کاربری ترکوندم و موضوعت جالب و بامزه ای رو اینجا خوندم مثل پخت ماکارونی تو پلوپز در طبیعت یا من یک پزشک قانونیم یا تاپیک های دختر توتفرنگی و کاپ کیک عصبانی و ....

امشب یهو تمام تاپیک هایی که اینجا خوندم برام تداعی شد 🥲

۳ سال عید نوروز و پیش همتون بودم و از تک تک مشکلاتم گفتم وقتی به اینا فک می کنم حس خوب میگیرم

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزممم

منم یادمه همه رو

تاپیکای هارلی کوئین :)

قبیح که عکس کاربرارو پخش میکرد

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
وای ماکارونی تو طبیعت خیلییی باحالل بود😂😂😂😂لینک تاپیکشو داری دوباره بخونم دلم شاد شه؟😂😂

😂😂😂

نه والاه

یه جوری زندگی کنین هیشکی متوجه روز خوب و بدتون نشه، باور کنین بیشتر اینایی که به عنوان رفیق و فامیل دور و برمونن با دیدن خوشحالیامون ناراحت میشن و با دیدن روزای تلخمون خوشحال میشن‌...

عزیزممممنم یادمه همه روتاپیکای هارلی کوئین :)قبیح که عکس کاربرارو پخش میکرد

میگن قبیح هنوزم هس😐😵‍💫

من سر اون انقدر خندیدم اشکم دراومد😂😂😂

فک کنم دم دمای عید بود من اصلا ترکیده بودم😵‍💫😂

میگن قبیح هنوزم هس😐😵‍💫

اره ولی پیشرفت کرده پیج اینستا زده اونجا میزاره عکسارو

میدونی چی خیلی حال میده😜 از این لواشکای سیاه هست😍که خیلی ترشه😋وقتی میخوری کل سیستم صورتت مچاله میشه🤑اینارو بگیری روشون یه عالم رب انار بریزی😋بعد روش نمک بپاشی🤪طوری که دونه های سفید نمک معلوم باشه بعد لوله اش کنی،بزاری کنار لپت اروم اروم اب بشه🤪مزه اش بره تو دهنت بعد با دستت یه گوجه سبز ترش نمک خورده رو برداری یواش یواش گاز بزنی...خب دیگه آب دهنتو قورت بده تموم شد🤣
میشه لطفا از تاپیک پزشک قانونی برام بگییی؟ لطفاااا چندتا موردشو بگومن یادمه میخواستم بخونمش ولی ترکو ...

تا جایی که یادم میاد یه خانومی اومد گف من پزشک پزشک قانونیم و از موضوعات و مسائل شغلش گف یه عده اومدن گفتن که این دکتر نیست و فلان یه مدت مد شده بود میگفتن من فلان کارم بیاید از سختی های شغلم بگم😂

خود موضوع تاپیک به کنار کامنت کاربراا عالی بودد من یه دورم با نظر کاربرا خندیدم😂😂😂😂

دقیقا 😂😁

مدت هاس دیگه تاپیک خوب نمیبینم من🥲