2777
2789

اینا خرافات هست 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دنبال یکی بود اینستا چند نفر این گفتن ولی حس کردم یه نفره فقط تبلیغ میکنه

من قبلا تو فازش بودم مطمئن هستم که اینا الکیه 

فقط فقط تلقین نکن

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

عزیزم من تبریز هستم ولی باور کنید خرافات هستن اینها من خودم به شخصه یکی از اطرافیانم تجربه داشت میگفت الکی هست ۴۰ روز سوره بقره تو خونه پخش کنین برای شکستن طلسم عالیه

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
ولی نزدیک ۴۰سالمه و هر کی میاد زود منصرف میشه

اصلا اصلا اصلا به اینا ربط نداره شانس فقط 

عزیزم من تبریز هستم ولی باور کنید خرافات هستن اینها من خودم به شخصه یکی از اطرافیانم تجربه داشت میگف ...

یه بار انجام دادم نتیجه نگرفتم ولی باز امتحان میکنم .سنمم کم نیست که بگم طلسم الکیه چون میبینم به چشم هرکی میاد میره راحت 

ساده بودم باختم

یه بار انجام دادم نتیجه نگرفتم ولی باز امتحان میکنم .سنمم کم نیست که بگم طلسم الکیه چون میبینم به چش ...

به طلسم نیست گلم ولا قسمت هست انشالله قسمتت میرسه 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

من یبار سراغ این کارها رفتم که کلی هم پول دادم ولی نشد کلا طلاق گرفتم به بدترین شکل ممکن.

حس میکنم بدتر تاثیر بد داشت برام 

من یبار سراغ این کارها رفتم که کلی هم پول دادم ولی نشد کلا طلاق گرفتم به بدترین شکل ممکن.حس میکنم بد ...

چه بد بخدا نمیدونم چیکار کنم آرزو دارم ازدواج کنم مادر بشم ... 

ساده بودم باختم

چه بد بخدا نمیدونم چیکار کنم آرزو دارم ازدواج کنم مادر بشم ...

انشالله گلم یه قسمت خوب نصیبت بشه الان خیلی از ازدواج ها هم به طلاق و خیانت میکشه برات دعا میکنم با یه فرد خوب و مهربان و درستکار ازدواج کنی

انشالله گلم یه قسمت خوب نصیبت بشه الان خیلی از ازدواج ها هم به طلاق و خیانت میکشه برات دعا میکنم با ...

خیلی ممنونم عزیزم. منم برات دعا میکنم آرامش به زندگیت برگرده و زندگی جدید و خوبی تجربه کنی 

ساده بودم باختم