2777
2789
عنوان

چرا پریود نمیشم بعد زایمانم

164 بازدید | 27 پست

شکمم بزرگه خیلی حلقه میزنم ولی اصلا کوچیک نمیشه. همه میگن بخاطر ۷ ماه پریود نشدی . چیکار کنم کیا تجربه دارن . زایمان طبیعی شیر خودم میدم. 

شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا تا دو سالگی بچشون پریود نمیشن.

ببین شاید ارثی باشه.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

زایمانت طبیعی بوده یا سزارین؟

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

شکمت ربطی به پریودت نداره 

برای پریوت حتما برو دکتر بررسی شو ممکنه طبیعی باشه ممکنم هست مشکلی باشه 

بزرگی شکمتم بعد از شیردهی رژیم میگیری کوچیک میشه 

فقط حواست باشه با اینکه شیر میدی و پریود هم نمیشی،بازم امکان بارداری هست اگه بچه نمیخوای پیشگیری یادت نره

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
شکمت ربطی به پریودت نداره برای پریوت حتما برو دکتر بررسی شو ممکنه طبیعی باشه ممکنم هست مشکلی باشه بز ...

چیکار کنم شکمم کوچیک‌شه‌لعنت به شکم

چیکار کنم شکمم کوچیک‌شه‌لعنت به شکم

میتونی رژیم بگیری ولی الان حیفه بچت شیر میخوره آخه 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
شما زایمان کردی

آره ۴ ماهه

استرس نابودم کرد نابود 

رو قبلی ها ۲ماه خون ریزی داشتم بعد ۲ماه پریود میشدم

من بچه هام همشون پشت سر همن

میترسم میترسم روانم بهم ریخته تست زدم منفی بود اما آشوبم آشوب😭😭😭

میتونی رژیم بگیری ولی الان حیفه بچت شیر میخوره آخه

نه رژیم اصلااا.

خودم لاغرم فقط شکمم خیلی بزرگ شده . فقط دانه چیا میخورم حلقه میزنم