2777
2789
عنوان

چرا پریود نمیشم بعد زایمانم

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 27 پست
طبیعی

خب ببین یکم شکم اوردن بعد زایمان طبیعیه 

مخصوصا اگه زایمان دوم به بعدت باشه 

حلقه زدن هم فایده نداره 

فعلا بزار بچه ات رو از شیر بگیری 

بعدش یه رژیم خوب بگیر و ورزش های هوازی شدید انجام بده 

کم کم شکمت کوچیک میشه 

ولی خب مثل قبل بارداری که نمیشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

آره ۴ ماههاسترس نابودم کرد نابود رو قبلی ها ۲ماه خون ریزی داشتم بعد ۲ماه پریود میشدممن بچه هام همشون ...

عزیزم آروم باش همین استرس خیلی بده. منم 7 ماهه زایمان کردم پریود نشدم میگن بخاطر شیر دهیع

شفای بیماران خاصه داداشم که ام اس گرفته صلوات بفرستین لطفا. التماس دعا. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ببین یکم شکم اوردن بعد زایمان طبیعیه مخصوصا اگه زایمان دوم به بعدت باشه حلقه زدن هم فایده نداره ف ...

یعنی حلقه میزنم که بزرگتر نشه ولی انگار روز به روز بزرگتر میشه

یعنی حلقه میزنم که بزرگتر نشه ولی انگار روز به روز بزرگتر میشه

نه حلقه نزن 

منم الان پنج‌ماهه زایمان کردم شکمم بزرگه 

از تابستون میرم توی رژیم و ورزش 

حلقه عوارض داره

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

عزیزم آروم باش همین استرس خیلی بده. منم 7 ماهه زایمان کردم پریود نشدم میگن بخاطر شیر دهیع

کاش خدا منو بکشه اما باردار نکنه از توانم خارجه

دوس دارم برم از ی بلندی خودمو پرت کنم پایین که هیچی نباشه

کاش خدا منو بکشه اما باردار نکنه از توانم خارجهدوس دارم برم از ی بلندی خودمو پرت کنم پایین که هیچی ن ...

عزیزم بچه چندمته؟

منم این سومی ناخواسته بود تو شیردهی حامله شدم باوجود جلوگیری سفت و سخت. حالا میتونی بری ایودی بزاری و بازم جلوگیری طبیعی کنی که دیگه نشی منم همین روال در نظر گرفتم

عزیزم بچه چندمته؟منم این سومی ناخواسته بود تو شیردهی حامله شدم باوجود جلوگیری سفت و سخت. حالا میتونی ...

منم سومی رو خدا غافلگیرم کرد

آخ بگم بارداریم چه بددددد بود

من دکتر وضعیتم رو میدونه گفت به آیودی اعتماد نکن فقط آمپول ۳ماهه بزن طبیعی بود این

تا پریود نشم آمپول نمیشه بزنم

کاش خدا منو عذاب نده 

قرص خوردم و باردار شدم

ترس دارم من دست خودم نیس زندگیم همش شده بارداری و شیردهی

منم سومی رو خدا غافلگیرم کردآخ بگم بارداریم چه بددددد بودمن دکتر وضعیتم رو میدونه گفت به آیودی اعتما ...

عزیزم منم وضعیتم مثل شماست ولی اینقدر استرس ندارم خدا رو شکر کن. پس سفت و سخت سخت جلوگیری کن. بچه هات دختر یا پسر؟ 

نه رژیم اصلااا.خودم لاغرم فقط شکمم خیلی بزرگ شده . فقط دانه چیا میخورم حلقه میزنم

با حلقه هم کمرت نابود میشه 

بابا زایمان ‌کردی طبیعیه شکم داشته باشی یکم صبر کن

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد