2777
2789
عنوان

کفنش خشک نشده سر مالش دعواست

360 بازدید | 32 پست

تاحالا تو زندگیم ندیده بودم این حرفو با وضوح HD 

پدر بزرگ شوهرم فوت شده بدبخت خاکش نکرده سر مال و اموالش دعواست .. قبل مرگش وصیت کرده بوده و اموالشو تقسیم کرده بوده به هرکسی یچیزی داده به دختراشم زمین برنج کاری داده به یه پسرش که ازش نگهداری میکرده ترو خشکش میکرده بیشتر از بقیه داده .. حالا مادرشوهر من تو این ۶ سالی که من عروسشم یکبارم ندیدم بره به پدرش سر بزنه شمال چرا چون به پسرش بیشتر مال و منال داده تا دختراش .. چرا نباید میداده واقعا ؟ شماها سالی یبارم به بدبخت سر نمیزدید اما اون هر شب و روز پیشش بوده زنو بچش هی ترو خشکش کردن این پیر مردو لباساشو شستن حموم بردنش غذا بهش دادن دکتر بردنش‌.. وقتی خبر فوتشو دادن من برا تسلیت رفتم خونشون گفتم خدا رحمتشون کنه مادرشوهرم‌پرید بهم گفت خدا رحمتش نکنه خدا لعنتش کنه .. همینجوری هاج و واج موندم .. برای خاکسپاریشم نرفتن مراسماشم نرفتن یک هفته س که شبانه روزی دعوا دارن سر ارث .. خدایی خیلی آدما از سنگ شدن من میگم حتی اگه ادم بدی بوده برا تو که اینجوری نبوده اینا بخاطر پول ولش کردن حتی اگه اینجوری میبود وایمیستادین لااقل تا چهلم طرف گشنه ها 😑😑.. دلم برا پیرمرد بیچاره سوخت .. حالا الانم گیر داده شوهر منو ببره شمال دعوا .. همین مونده بره این یکیو بزنه یکی اینو بزنه شکایتو شکایت کشیش گریبان گیر من بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادر شوهرت یه ادم خیلی کثیفه همین حالم بهم خورد قطعا زندگی ورقش میچرخه روزی میرسه که سر خودشم اینجکری کنن

آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤

پدربزرگ منم مرد هنوز نزاشته بودن کفنش خشک بشه .سر ارث و میراث ،حتی به لباسهاش هم رحم نکردن با اینکه وضع داییهام خیلی خوبه ،بهترین زمینهاشو برای خودشون گرفتن و به مامان من و خاله ام نصف زمین دادن

مادر شوهرت یه ادم خیلی کثیفه همین حالم بهم خورد قطعا زندگی ورقش میچرخه روزی میرسه که سر خودشم اینجکر ...

مادرم انقدر بدش اومد از اینکارشون و به مادرشوهرم فقط تلفنی تسلیت گفت و خونش نیومد .. خرفم میزنم میگه انقدر ازش بدم اومده ها دلم نمیخواد ریختشو ببینم 

دقیقا خداروشکر کنیم خودمون مثل ینحور آدمایی نشدیم

من خودم پدرمو جوون از دست دادم اینکه فک کنم یکی تو اون شرایط میومد ارث خواهی میکرد اول از همه خودم جرش میدادم

آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤
خدابهت صب بده همه جا زنا اتیشو شعله ور میکنن شوهرتو از قضیه بکش کنار یک زنو میشناختم با ی حرفش باعث ...

وای خدانکنه .. حریف شوهرم نمیشم که .. مادرش میگه منو تنها میخواین‌بفرستین برم ؟