تاحالا تو زندگیم ندیده بودم این حرفو با وضوح HD
پدر بزرگ شوهرم فوت شده بدبخت خاکش نکرده سر مال و اموالش دعواست .. قبل مرگش وصیت کرده بوده و اموالشو تقسیم کرده بوده به هرکسی یچیزی داده به دختراشم زمین برنج کاری داده به یه پسرش که ازش نگهداری میکرده ترو خشکش میکرده بیشتر از بقیه داده .. حالا مادرشوهر من تو این ۶ سالی که من عروسشم یکبارم ندیدم بره به پدرش سر بزنه شمال چرا چون به پسرش بیشتر مال و منال داده تا دختراش .. چرا نباید میداده واقعا ؟ شماها سالی یبارم به بدبخت سر نمیزدید اما اون هر شب و روز پیشش بوده زنو بچش هی ترو خشکش کردن این پیر مردو لباساشو شستن حموم بردنش غذا بهش دادن دکتر بردنش.. وقتی خبر فوتشو دادن من برا تسلیت رفتم خونشون گفتم خدا رحمتشون کنه مادرشوهرمپرید بهم گفت خدا رحمتش نکنه خدا لعنتش کنه .. همینجوری هاج و واج موندم .. برای خاکسپاریشم نرفتن مراسماشم نرفتن یک هفته س که شبانه روزی دعوا دارن سر ارث .. خدایی خیلی آدما از سنگ شدن من میگم حتی اگه ادم بدی بوده برا تو که اینجوری نبوده اینا بخاطر پول ولش کردن حتی اگه اینجوری میبود وایمیستادین لااقل تا چهلم طرف گشنه ها 😑😑.. دلم برا پیرمرد بیچاره سوخت .. حالا الانم گیر داده شوهر منو ببره شمال دعوا .. همین مونده بره این یکیو بزنه یکی اینو بزنه شکایتو شکایت کشیش گریبان گیر من بشه