2777
2789
عنوان

من چیکار کنم اخه؟؟؟

781 بازدید | 9 پست

هلاک شدم بس که ترشی خوردم همش ویار ترشی دارم وقتی ترشی میخورم فشارم میوفته دلم ابغوره و ترشی و لواشک و الوچه میکشه همش 

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

نخور.‌هوش بچت کم میشه هااا...

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به به  منم همیشه همینجورم. البته باردار نیستما 😁

سلام نیهان عزیزنبودی خوشالشدیم دیدیمت

لذت دنیاداشتن کسی است که دوست داشتنش حواسی برای آدم نمیگذارد،،،،،                                یه گل پسردارم شاه نداره،،الانم یه دخترمیخوام لطفاهرکی به امضام نگاکردیه صلوات برای دختردارشدنم بفرسته شایدخدایکی ازاین صلواتاروشنید،،،،،،،،،،،،مرسی 
سلام نیهان عزیزنبودی خوشالشدیم دیدیمت

سلام گل نازم.. اره زیاد نبودم یه چند روز.بعضی روزا کارم زیاده وقت نمیکنمبیام . شما تو 💗 من جاداری مهربون 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
سلام گل نازم.. اره زیاد نبودم یه چند روز.بعضی روزا کارم زیاده وقت نمیکنمبیام . شما تو 💗 من جاداری م ...

مرسی فدات شم آخ مه چقدرمهربونی دوست دارم 

لذت دنیاداشتن کسی است که دوست داشتنش حواسی برای آدم نمیگذارد،،،،،                                یه گل پسردارم شاه نداره،،الانم یه دخترمیخوام لطفاهرکی به امضام نگاکردیه صلوات برای دختردارشدنم بفرسته شایدخدایکی ازاین صلواتاروشنید،،،،،،،،،،،،مرسی 
مرسی فدات شم آخ مه چقدرمهربونی دوست دارم 

فدات شم عزیزم. شرمنده نکن دیگه.منم دوست دارم  😍🌸🌸🌸🌸

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی