2777
2789
عنوان

دلم‌ یه‌ دوس پسر داعمی‌ میخواد

194 بازدید | 15 پست

خدایی‌ چجوری‌ بعضیا‌ نه‌ خشگلی‌ دارن‌

ولی‌ پسرا‌ مخشو‌ میزنننن

اگر  روزی  جهان‌ را  ترک  کنم‌ دوست‌ دارم  دو  جمله‌ به‌ هم‌‌جنس‌ های‌ خودم  نصیحت‌ کنم  اول  اینکه  هیج‌ مردی‌ لیاقت‌ عشق‌ را‌ ندارد‌  دوم اینکه‌ وابسته‌ مردی‌ نباشید‌✌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان شوهرا دائمی نیستنحالا دوس پسر

راست‌ میگی‌ ها‌ پس‌ شوهر  می خام 🤣😂

اگر  روزی  جهان‌ را  ترک  کنم‌ دوست‌ دارم  دو  جمله‌ به‌ هم‌‌جنس‌ های‌ خودم  نصیحت‌ کنم  اول  اینکه  هیج‌ مردی‌ لیاقت‌ عشق‌ را‌ ندارد‌  دوم اینکه‌ وابسته‌ مردی‌ نباشید‌✌

واسه بعضی پسرا اون شخصیت و رفتاره مهم تر از قیافس

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
تنها چیزی که مخ یه دختر می زنهاینکه طرف نخواد مخشو بزنه

نفهمیدم‌‌ینی‌‌چی

حوصله داری بخدا سینگل باش خوش باش پدر من در اومده

واس‌ چی 

بخشید استارتر تاپیک تون خوندمعجیبه درس نگرفتین هنوز دنبال دوستی و این پسر دیو. هستید

چ‌ بگم‌ خب‌ میدونی‌ دلم  یه پسر‌ خوب‌ و  موندنی‌ میخواد 

تاکی‌ تنها‌ باشم‌ نمیش‌ تاابد‌ تنها‌ باشم 

از‌ خدا خاستم‌ پسر‌ خوبی‌‌قسمتم‌ کنه

حوصله داری بخدا سینگل باش خوش باش پدر من در اومده

تاپیک‌ تو‌ خوندم گفتی‌ ۶سال‌ دوس‌ بودین‌

توی‌ این‌ ۶سال‌ نزدیکی‌ نداشتین؟

چ‌ بگم‌ خب‌ میدونی‌ دلم یه پسر‌ خوب‌ و موندنی‌ میخواد تاکی‌ تنها‌ باشم‌ نمیش‌ تاابد‌ تنها‌ باشم از ...

خب بگید ازدواج 

این دوست پسر و رل و.. 

اخرش همینه

انشالله شماهم به ارزو تون میرسید خوشبخت میشید

چ‌ بگم‌ خب‌ میدونی‌ دلم یه پسر‌ خوب‌ و موندنی‌ میخواد تاکی‌ تنها‌ باشم‌ نمیش‌ تاابد‌ تنها‌ باشم از ...

انشاالله که هر چه زودتر یک فرد نجیب و جنتلمن و با اصالت بیاد خواستگاری ات.

فقط اینو بگم این چیزی که من تو نی نی سایت و جامعه دیدم تو مجردی هر چی باشی معمولاً همون شوهر هم نصیب ات میشه...

یعنی اگر میخوای شوهر آینده ات نجیب باشه و اولین عشقش تو باشی خودت هم با وقار و نجیب باش و مراقب رفتارهات باش که مبادا یه پسر هوس باز فریبت بده و بعدش ولت کنه؛

با کسی آشنا شدی حتی بهش دست هم نده، بگو همه چی باشه بعد عقد...

به خدا هم توکل کن...

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/