2777
2789
عنوان

کسایی که پرنده دارن

65 بازدید | 7 پست

ی پای مرغ مینام فلج شده بردمش دکتر

میخام ببینم کسی بوده خدایی نورده پرنده اش اینجور بشه خوب بشه؟

نمیدونم چرا ولی واقعا پرنده ام چیزیش نیس فقط پاش فلج شده 

سلاااااااام مایا هستم عاشق گل و گیاه اگه سوالی داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم 🌱🪴🦠کتاب مخدره واسم بهترین کتابی که خوندم از حال بد به حال خوب بود 🌼کتابهای جی کی رولینگ را دوست دارم و به شدت پاتر هد⚡️تفریحم فیلم و سریاله😁همتونو دوست دارم🫂هر وقت به همسرم نگاه میکنم جمله ی شاملو میاد تو ذهنمدوستش دارم چرا که میشناسمش به پاکی و صداقت

وای اره

جوجه اردکم

پاهاش فلج شده بود اصلا نمیتونست راه بره، نشسته نشسته خودشو میکشوند این ور و اون ور وای میمردم وقتی اونجور میدیدمش

چندتا دارو ک بهم معرفی کردن دادم بهش، پاهاشو هرشب اروم ماساژ میدادم، جاش رو همیشه گرم نگه میداشتم کنار بخاری با شعله کم اما 

دیگه با تلاش بلندش میکردم راه بره ولی باز میفتاد 

اما اخرش، تونست راه بره

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

وای ارهجوجه اردکمپاهاش فلج شده بود اصلا نمیتونست راه بره، نشسته نشسته خودشو میکشوند این ور و اون ور ...

واای خیلی بده منم دوتا پماد داده به پاهاش بکشم مرسی که تجربتو گفتی دلگرمی دادی این چون پاش مشکل پیدا کرده نمیتونه غذا بخوره درست با دست بهش میدم ای کاش زود خوب بشه منم پا به ماهم میگم برم بیمارستان کی مراقبت ازش بکنه

سلاااااااام مایا هستم عاشق گل و گیاه اگه سوالی داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم 🌱🪴🦠کتاب مخدره واسم بهترین کتابی که خوندم از حال بد به حال خوب بود 🌼کتابهای جی کی رولینگ را دوست دارم و به شدت پاتر هد⚡️تفریحم فیلم و سریاله😁همتونو دوست دارم🫂هر وقت به همسرم نگاه میکنم جمله ی شاملو میاد تو ذهنمدوستش دارم چرا که میشناسمش به پاکی و صداقت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای ارهجوجه اردکمپاهاش فلج شده بود اصلا نمیتونست راه بره، نشسته نشسته خودشو میکشوند این ور و اون ور ...

چقدر طول کشید تا خوب بشه؟

واای خیلی بده منم دوتا پماد داده به پاهاش بکشم مرسی که تجربتو گفتی دلگرمی دادی این چون پاش مشکل پیدا ...

خواهش میکنم 

حواست بهش باشه خیلی

خوب میشه ایشالا

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

خواهش میکنم حواست بهش باشه خیلیخوب میشه ایشالا

انشاالله

حدود 3 هفته یا یک ماه

اععع خوب پس بیشترشو پیشش هستم ای کاش تا قبل زایمانم اوکی شه حالش