2777
2789

من عکاسیم خوبه ، کلا از همون مجردی هم شغل مورد علاقم عکاسی بود عاشق عکس گرفتنم و خدایی بلدم 

ولی واسه ادمینی هیچ آموزشی ندیدم 

مثلا میگن باید تولید محتوا بلد باشی و قراره یه پیج صفر بهم بدن یعنی گفته خودت پیج رو بساز و هفته ای دوبار بیا عکاسی کن از محصولات و تو خونه تولید محتوا کن استوری بذار ریلز بذار 

فقط اینکه من هیچی بلد نیستم بنظرتون میشه ؟ 🥲

هرکسی که‌بال داره صرفاً فرشته نیست ، شاید نوار بهداشتیه ⁦⁦⊙⁠.⁠☉⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا گرفتی تلگرام پر این دورهاست

آشناست 

یعنی در واقع من به شوخی یه حرفی پروندم بعد انگار جدی شد گفت بیا ادمینم شو

چندتا دوره ادمینی بخر یادبگیری

از کی بخرم 

چرچیل رو می شناسی ؟ بنظرت خوبه ؟ 

سی سی هم جدیدا داره دوره می‌فروشه ۱۹۰۰

آشناست یعنی در واقع من به شوخی یه حرفی پروندم بعد انگار جدی شد گفت بیا ادمینم شو

موفق باشی همیشه🤍✨

منم دلم میخاد یاد بگیرم از الان مستقل بشم به لحاظ مالی ولی همه گوشی آیفون میخان گوشی من شیائومیه😂🥲

موفق باشی همیشه🤍✨منم دلم میخاد یاد بگیرم از الان مستقل بشم به لحاظ مالی ولی همه گوشی آیفون میخان گو ...

منم شیائومی دارم 

خیلی ها رو می بینم استوری هاشون مشخصه گوشیشون آیفون نیست خب چه اشکال داره آدم که از همون اول گوشی آیفون دستش نیست به مرور که به درآمد برسی گوشیتو هم عوض می‌کنی ولی گوشی شوهرم آیفونه قراره عکسا رو با گوشی شوهرم بگیرم بعد خودم آیفون بخرم 🤣🤣🤣

منم شیائومی دارم خیلی ها رو می بینم استوری هاشون مشخصه گوشیشون آیفون نیست خب چه اشکال داره آدم که از ...

😂😂پله های ترقی رو با گوشی شوهرت بالا برو

آره ولی اونا میخان من مشکلی ندارم با شیائومی😂😔💔

😂😂پله های ترقی رو با گوشی شوهرت بالا بروآره ولی اونا میخان من مشکلی ندارم با شیائومی😂😔💔

شوهرم خرید که دوتایی ازش استفاده کنیم کلا تا حالا اندازه انگشتای دست زدیمش به شارژ دلشم نمیاد بده من 🤣 بهش گفتم حق نداری بفروشیش این دیگه مال عکاسی منه 🤣

شوهرم خرید که دوتایی ازش استفاده کنیم کلا تا حالا اندازه انگشتای دست زدیمش به شارژ دلشم نمیاد بده من ...

چه شوهر خوش قلبی داری اگه نامزد من بود حتی نمی‌خرید😂

بهم میگفت لازم نداریم خوشبخت و موفق باشی همیشه😂🥺💋

چه شوهر خوش قلبی داری اگه نامزد من بود حتی نمی‌خرید😂بهم میگفت لازم نداریم خوشبخت و موفق باشی همیشه� ...

آره خیلی خوش قلبه آیفون بی زبون رو خریده انداخته گوشه خونه نعمت خلق خدا رو حیف کرده 😭🤣 آلبومش فقط عکسای خودمه 😂 ممنون عشقم مرسی همچنین 

آره خیلی خوش قلبه آیفون بی زبون رو خریده انداخته گوشه خونه نعمت خلق خدا رو حیف کرده 😭🤣 آلبومش فقط ...

آیفون چنده؟ 

قیمتش چنده؟ 

شوهرمنم همش میگه میخوام یکی قسطی برات بگیرم 

دلم نمیاد 

نمیدونم خوبه یا نه بگیرم  آخه میگن عمر باتریش کمه و... 

آیفون چنده؟ قیمتش چنده؟ شوهرمنم همش میگه میخوام یکی قسطی برات بگیرم دلم نمیاد نمیدونم خوبه یا نه بگی ...

۱۳ نرمال 

۶۰ ت خرید 

استفاده نمیکنه ازش اصلا میخواست بفروشه که بهش گفتم خودم پولامو جمع کنم ازت میخرمش ۳۰ ت 😂