2777
2789
عنوان

میشه بیای احساس تنهایی خفم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 30 پست
احساس بدی دارهاون رابطه حقش این نبود من مث بچم مراقب اون رابطه کوفتی و اون ادم بودمشاید امروز نشایدم ...

ببین من بدتر از اینایی که گفتی رو تجربه کردم 

ناهار و شام براش میبردم 

مریض بود بردمش دکتر 

یبار از مرگ نجاتش دادم 

آخرسرم بهم گفت انگار اندازه ای که تو دوسم داری من دوستت ندارم 😂 دوسال و نیمه گذشته از رابطم 

شیش سال دوست بودیم 

میدونم سخته ولی تایمتو زیاذ براش نذار 

ذات اون ادم خوب نباشه خودتم بکشی بازم ذاتش بده

الهی مرا آن ده که آن به ... 

ببین من بدتر از اینایی که گفتی رو تجربه کردم ناهار و شام براش میبردم مریض بود بردمش دکتر یبار از مرگ ...

چقد ناراحت کنندس چقد غمگینه.. 

دلم تیکه تیکه شد.. 

لطفا باهام حرف بزن.. 

حس میکنم دلم اتیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکام ناخواداگاه میریزه..

حق داری اولشه 

شاید این حالتت چند وقت طول بکشه 

فقط خواهشا گوشی برنداری التماسش کنی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

چقد ناراحت کنندس چقد غمگینه.. دلم تیکه تیکه شد.. لطفا باهام حرف بزن.. حس میکنم دلم اتیشه

درکت میکنم گوشیتو بذار صداتو ضبط کن ،هرگز بهش پیام نده ،همه ناراختیاتو تو گوشیت ضبط من ،گریه کن ،بدی هاشو بنویس ،حالت بهتر میشه ،من الان میگم خوب شد ازدواح نکردم باهاش و بچه ندارم وگرنه به بچه با خصوصیات اون آدم فاجعه بود

درکت میکنم گوشیتو بذار صداتو ضبط کن ،هرگز بهش پیام نده ،همه ناراختیاتو تو گوشیت ضبط من ،گریه کن ،بدی ...

چقد دوسش داشتم

خدا میدونه چقد دوستش داشتم.. 

منی ک هیچکس رو حتی نمیدیدم حتی خودمو اونو دیدم براش شب و روزمو گذاشتم براش از جونم تیکه تیکه گذاشته بودم از روحم گذشته بودم با خونوادم سرش بحث کردم چون حس کردم ارزششو داره

جونم اتیشه

دختر داییم میگه خوب میشید اخه خوب شدن ب چ قیمتی هرحرفی میزنه یاد گذشته میفتم و حالم تو همون کال و چت حالم بد میشه 

چقد سخته این امتحان

چقد دوسش داشتمخدا میدونه چقد دوستش داشتم.. منی ک هیچکس رو حتی نمیدیدم حتی خودمو اونو دیدم براش شب و ...

اعتماد به نفست پایینه شما ،باید رو‌خودت کار کنی ،هرچقدرم فداکاری کردی به نظرم از ایثارگری زیاد و طرحواره از دست دادن هست ،مطالعه کن

اعتماد به نفست پایینه شما ،باید رو‌خودت کار کنی ،هرچقدرم فداکاری کردی به نظرم از ایثارگری زیاد و طرح ...

من اصلا ترس از دست دادن نداشتم من تا 1/5 سال اول اصلا احساسی نداشتم تا اومدم خوشم بیاد و دوسش داشته باشم یهو خراب کرد همه چیزو لعنت ب ادمایی ک تا میبینن خوشمون میاد و... 

من همین الانشم کلی پیشنهاد دارم و حتی ذره ای اهمیت نمیدم من اون ادم لعنتی رو دوست داشتم اما.. 

من اصلا ترس از دست دادن نداشتم من تا 1/5 سال اول اصلا احساسی نداشتم تا اومدم خوشم بیاد و دوسش داشته ...

میدونم اولش منم مث تو بودم ،دخترا به مرور عاشق میشن خصوصا اگه یه مقدار بغل و روابط عاشقانه بیاد وسط ،پسرا اینجوری نیستن ،اول عاشق میشن بعد کم کم وا میرن

میدونم اولش منم مث تو بودم ،دخترا به مرور عاشق میشن خصوصا اگه یه مقدار بغل و روابط عاشقانه بیاد وسط ...

لعنت ب تموم این جور عشقا من پدر و مادری رو دیده بودم ک 25 سال عاشقانه رفتار میکردن

بابامو ک هنوز ک هنوز موهایی مامانمو میبافه

باهاش خیلی مهربونه

ی تب میکنه بابام دیونه میشه.. 

هعی... 

لعنت ب تموم این جور عشقا من پدر و مادری رو دیده بودم ک 25 سال عاشقانه رفتار میکردنبابامو ک هنوز ک هن ...

منم مثل خودت همش با پدرم مقابسه میکردم و فداکای های مادرم ولی خب همه مث ما نیستن