2777
2789
عنوان

میشه بیای احساس تنهایی خفم کرد

203 بازدید | 30 پست

ظهر از ناراحتی پی دادم میخوام برم و ما همیشه دعوا داریم و فلانه.. 

گف نرو اشتباه فک میکنی

دوباره گفتم ن دارم درست میگم باز گف ن اشتباه میکنی

گفتم خسته شدم از بحثا و اینکه همش ناراحتیم و شده رابطمون اینطوری

گف نرو

بعدش زنگ زد و من دستم بند بود و ی ساعت بعد پی دادم من دارم میرم کاری داشتی ب دختر داییم بگه(چون ی اکانت ازش داره) 

فقط گف دوست دارم و خداحافظی کردم و پی نداد

باورم نمیشه دوسالو انقد راحت داد رفت

دلم گرفته:) 

این همه عشق و علاقه ک هرکسی میاد باورش نمیشد

حتی خونوادم

دلم خیلی خیلی گرفته.. 

حالا صبر کن شاید پیام داد عجله نکن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خطمو عوض کردمبهش گفتم..

این تصمیم رو چه جوری گرفتی 

ایرادی داشت مشکلی بوده ؟

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

کسی بخواد بمونع میمونه نخوادم به هر بهانه ای میره ،الکی وقتتو تلف نکن ،چه بسیار محبتای بیشتز از شما ...

احساس بدی داره

اون رابطه حقش این نبود من مث بچم مراقب اون رابطه کوفتی و اون ادم بودم

شاید امروز ن

شایدم فردا ن شاید این ماه ن اما بالاخره میفهمه هیچکس من برای اون نبود

من حتی تایم ناهارش یادم بود ک نکنه خدای نکرده ناهار نخورده باشه غذا میگرفتم ک بعد کلاس گشنه نباشه

مریض میشد شده بود پول نداشته باشم و روال کنم دارو و میوه میگرفتم

سخته خیلی سخته فراموش کردن رها کردن حس های کوفتی ساده نبود.. 

این تصمیم رو چه جوری گرفتی ایرادی داشت مشکلی بوده ؟

خیلی حساس بود سر هرچیزی ک فک میکنی ناراحت میشد بعدشم پشیمون میشد سریع اما باز سراغم نمیومد اگ خودم میرفتم سراغش ی چیزی اما خودش اصلا سراغم نمیومد.. 

دلم اتیش میگرفت.. 

خب خودت پیشنهاد دادی اونم از خدا خواسته دیگه .یکم سخته باورش ولی خب باید باهاش کنار بیای

همه چیز جلو چشممه.. 

باورم نمیشه اون ادم.. 

اون اشغالو من باور کرده بودم.. 

با تموم وجودم باورش کرده بودم.. 

خیلی حساس بود سر هرچیزی ک فک میکنی ناراحت میشد بعدشم پشیمون میشد سریع اما باز سراغم نمیومد اگ خودم م ...

ا بابا پس این رفتنی بوده 

دنبال بهونه بوده بره 

اینو به زور نمیشه نگه داشت که 

حتی،بگی ده سال با هم بودیم 

فایده نداره که 

شل بوده از اول 

همه چیز جلو چشممه.. باورم نمیشه اون ادم.. اون اشغالو من باور کرده بودم.. با تموم وجودم باورش کرده بو ...

میدونم همینجا جلوشو بگیر و محکم باش .حقت نیست ولی خب داری میگی اشغال پس پرتش کن بره 

ا بابا پس این رفتنی بوده دنبال بهونه بوده بره اینو به زور نمیشه نگه داشت که حتی،بگی ده سال با هم بود ...

چرا پس نمیفهمیدم من احمق من ک همه چیو سریع میفهمیدم چرا این کوفتی رو نمیفهمیدم.. 

لعنت ب هرچی عشق و عاشقیه.. 

میدونم همینجا جلوشو بگیر و محکم باش .حقت نیست ولی خب داری میگی اشغال پس پرتش کن بره

خیلی سخته.. 

خیلی دردناکه

تموم چیزایی ک برام گرفته رو دارم

حتی میز تخمی ک روش درس میخونم

حتی لپ تاپش دست منه.. 

دلم میخواد همه چیز تموم شه.. 

چرا پس نمیفهمیدم من احمق من ک همه چیو سریع میفهمیدم چرا این کوفتی رو نمیفهمیدم.. لعنت ب هرچی عشق و ع ...

عشق ادمو کور و کر میکنه 

تو مقصر نیستی 

خوبه باز زود فهمیدی