2777
2789
عنوان

بچم سینمو نمیگیره

207 بازدید | 24 پست

دوستان پسر من ۵ ماهشه تا الان شیر خودمو می‌خورده شاید روزی یک بار یا یک روزدرمیون ی وعده شیرخشک ای آر چون ریفلاکس داره دکترش داده

الان دو روز بود بهش شیرخشک نداده بودم یهو دیشب هرچی گذاشتم زیر سینم از گریه سیاه‌وکمبود شد دو ساعت مقاومت کردم دیگه داشت از حال میرفت شوهرم براش شیرخشک درست کرد خورد شب تا صبم هر بار واسه شیر بلند شد سینمو دادم دوتا مک زد خوابید دوباره ی رب بعد بیدار میشد تا صبح داغون شدم انقد پاشدم نشستم دوستانی ک بچهاشون شیرخشک خوردن از لحاظ هوش و سیستم ایمنی چطورن من دیگه مغز و جسمم نمیکشه چون سینهامم کوچیکه و نوک نداره تا الان هم ب زور سینمو میکردم تو دهنش الان ۵ ماهش تموم شده اگه شیرخشک بدم ایراد داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایراد ندارد. ولی مطمئن هستی که باردار نیستی که ناگهان نمیگیره؟

آره تازه پریود بودم

ن هیچی نخوردم اصلا شیشه رو از دور میبینه براش دست و پا میزنه با اینکه زیاد نمیدم بهش

آخ من چقد حرص خوردم سر سینه نگرفتن.پسر من آخرش شیرخشکی شد خداروشکر از لحاظ قد و هیکل و هوش از خیلی همسناش بهتره فقط یخورده تنبله ک فک نکنم ربطی داشته باشه ب شیرخشک🤣

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
نه چه ایرادی پسر منم شیر خشک خورد به خاطر آلرژی که داشت خیلی باهوش و سالمه

اطرافیان خیلی اذیتم میکنن مادر خودم هی میگه چرا بهش دادی ک عادت کنه ب حق بچه ظلم کردی مادرشوهرم میگه هیچی شیر مادر نمیشه وقتی شیر داری چرا نمیدی ازونور دوستای شوهرم دوتا بچه داره خانومه هر کدومو دوسال شیر داده هرسری منو میبینه میگه شیرخشک ندیا همش شکره همش بهم عذاب وجدان میدن حالم خیلی بده

سینه خودتو شیرین کن شاید بگیره..دیگه نگرفت شیرخشک‌مجبوری بدی بهش...یخا بچه های شیرخشکی زود مریض میشن ...

بخدا تا الان ک شیرخودمو خورده دوبار سرما خورده شدید

یکبار دوماهگی یکبار چهارماهگی ک این آنفولانزا رو گرفت

آخ من چقد حرص خوردم سر سینه نگرفتن.پسر من آخرش شیرخشکی شد خداروشکر از لحاظ قد و هیکل و هوش از خیلی ه ...

دیگران خیلی با حرفاشون اذیتم میکنن انقد از دیشب حرص خوردم قلبم درد میکنه 

دیگران خیلی با حرفاشون اذیتم میکنن انقد از دیشب حرص خوردم قلبم درد میکنه

منم خیلی گریه کردم الان یادم میوفته حرص میخورم از دست خودم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین