2777
2789
عنوان

بچم سینمو نمیگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 24 پست
دیگران خیلی با حرفاشون اذیتم میکنن انقد از دیشب حرص خوردم قلبم درد میکنه

ناراحتی نداره.وقتی شیرخودتو نخورد..باید شیرخشک‌ بدی..مگه کارخانه شیرخشک فقط برا  بچه تو درست کردن.. هرکی هرچی دوست داره بگه..نمیشه که بچه گرسنه بمونه.خواهر من برا بچش شیرخشک میرن از کارخونه میگیرن کارتنی..بچش شیرمادرشو نخورد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحتی نداره.وقتی شیرخودتو نخورد..باید شیرخشک‌ بدی..مگه کارخانه شیرخشک فقط برا بچه تو درست کردن.. ...

فقط سرزنشم میکنن انقد غصه دارم هیچ کس حالمو نمی‌فهمه حتی مادر خودم

غلط کردن. مادر خودش داغونه حرف مفت هم میزنن.

آره واقعا تازه مادرا خیلی گناه دارن من از وقتی زایمان کردم حالم خوش نیست یکسره نگران شیر خوردن دلدرد مریضی بچم شب بیداری و...حرفای بقیه هم باید تحمل کنم سر همین چیزا میگن دیگه بچه نیارم

آره واقعا تازه مادرا خیلی گناه دارن من از وقتی زایمان کردم حالم خوش نیست یکسره نگران شیر خوردن دلدرد ...

نه بچه دیگه رو که حتما بیار . به وقتش. ولی می‌دونم مردم حرف زر زر زیاد میزنن. شیرخشک شکره!!. من خودم شیر خشک خوردم مامانم شیر نداشته. آخه شکر بچه باهاش قد می‌کشه. بچه اولمو تا حدود یکسال شیر خودمو دادم. دومی اعصابم داغون بود اصلا شیرم نیومد. کلأ شیر خشک خورد. ماشاالله قد بلند و هیکلی. 

من تاپیکتو الان دیدم 

من خودم از اول شیر خشک خوردم چون هفت ماهه به دنیا اومده اومدم فکم ضعیف بود نمیتونستم از سینه شیر بخوم تازه  با سرنگ اروم اروم بهم شیر میدادن

این تصور ایمنی ضعیف و هوش کم و اینا ببخشید ولی همش چرت و پرت هوش بچه ها از اول که به دنیا میان تا بعدا که بزرگ میشن تغییر نمیکنه خود منم والا هوشم کم نیست از لحاط درسیم توی مدرسه نمراتم بالا بوده توی مطالب مفهومیم خوبم از لحاظ ایمنیم منی که شیر مادر نخوردم دیرتر بیمار میشم تا داداشم که دوسال کامل شیر مادر خورده تازه وقتیم بیمار میشم از بقیه اعضای خانواده هم حالم زودتر خوب میشه هم حالم خیلی بد نمیشه 

در نتیجه هر حرفی که میزنن الکیه پس بدون توجه چیزی که برای بچت بهتره رو انجام بده

من تاپیکتو الان دیدم من خودم از اول شیر خشک خوردم چون هفت ماهه به دنیا اومده اومدم فکم ضعیف بود نمیت ...

من همه این حرفای شمارو قبول دارم اما وقتی میخوام ب دیگران حالیکه فکر میکنن میخوام خودمو قانع کنم یا از تنبلی میگم