2777
2789
عنوان

seniorsoftwareexpe1

45 بازدید | 2 پست

@seniorsoftwareexpe1   

میشه تحلیلتون راجبه طلا بگید در هفته آینده؟

خیلی برام مهمه امروز بفروشم یا نگه دارم هفته بعد؟

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

تمام تحلیل ها آمار و احتمالات هستند و قطعی نیستند هر اتفاقی ممکنه بیافته ممکنه اصلا خلاف تحلیل ما پیش بره پس ۱۰۰ درصد قرار نیست اونجور که انتظار داریم پیش بره

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

روند کلی طلا صعودی هست طلا الان با خط روند صعودی خودش درگیر هست و اگه بتونه بشکنه احتمالا ریزش میکنه تا قیمت ۵ میلیون ۱۳۴ و ۵ میلیون ۱۰۰ که ناحیه خرید محصوب میشن و میتونیم خرید کنیم

اگه این نواحی حمایتی نتونن جلو ریزش رو بگیرن طلا ممکنه تا ۵ تومن و ۴میلیون و ۹۲۰ تومن بریزه

این تحلیل شخصی من هست و پیشنهاد خرید و فروش نیست 

این تحلیل براساس سبک عرضه و تقاضا هست و قطعیتی وجود نداره که حتما اینجور میشه و...

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.