2777
2789
عنوان

اگه چنین چیزی بشه شما چیکار میکنید

198 بازدید | 12 پست

سلام عزیزان ، اخر هفته تون بخیر

فرض کنید شما در یک کاری خیلی حرفه ای هستید ولی یه مسابقه بین شما و کسی برگزار شه که یک درصد شمام نمیشه 

و بگن طرف برنده میشه رییس اون یکی ، تیم مقابل هم دو نفر باشن چون بگن این دوتا ضعیفن باهم کار کنن شمای حرفه ای تک

ایا این از نظر شما پایین اوردن سطح اونی که حرفه ای هست پیش یک تازه کار نیست ؟ فکر میکنید نیت از برگذاری چنین مسابقه ای چیه ؟

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
خب ی شیر هیچ وقت با ببخشید، معذرت می خوام الاغ مسابقه نمیده

طرف حرفه ای حق داره ناراحت بشه ؟؟ خصوصا با گفتن چنین حرفی که اگه باختی اینا میشن رییست ، اونم توی یه کاری که شانس هم خیلی در اون دخیل هست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف حرفه ای حق داره ناراحت بشه ؟؟ خصوصا با گفتن چنین حرفی که اگه باختی اینا میشن رییست ، اونم توی یه ...

بله حق داری 

اگر واقعا شما حرفه ای تری خب حق شماست مدیر اون کار باشی 

ولی آیا حق اعتراض داری ؟ اگر حق نداری پس تلاش کن تو مسابقه برنده بشی دیگه چاره ای نداری 

بله حق داری اگر واقعا شما حرفه ای تری خب حق شماست مدیر اون کار باشی ولی آیا حق اعتراض داری ؟ اگر حق ...

اعتراض شد و گفتن که نیت از برگذاری این مساابقه اماده کردن اون دو نفر برای رسیدن به سطح شماست 

اما من اینو مصداق پایین اومدن سطح خودم میدونم ، اونا فکر میکنن حالا که من در حد اونام که باهاشون مسابقه بدم