2777
2789
عنوان

بخواید ازدواج کنید چه شرطی میزارید که کار از محکم کاری عیب نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1089 بازدید | 87 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهریه خونه

رسمه اندازه تاریخ تولد دختر سکه میزنن ملک بهتره گمونم انگار پول نقده ولی ماکل نمیزنه به اسمم سه دنگ مغازش خوبه بنظرتگن

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

همین وکالت بلاعزل در طلاق کافیه به نظرم.خدا نکنه گیر آدم بد بیفتی.الهی خوشبخت دوعالم بشی عزیزم.

خوشبخت که نمیشم میخوام برم تلافی کنم اذیت شدنامو جدا شم بعدش

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

و حق تمکین... دوستان همه موارد گفتن

حق تمکین نشنیده بودم چجوریه ینی مرد رو مجبور میکنه به تمکین

خوشبخت که نمیشم میخوام برم تلافی کنم اذیت شدنامو جدا شم بعدش

چرا؟

یعنی میخوای با همسرت صلح کنی؟

اگر دوست داشتی تعریف کن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

مهریه ک بیخود ترین کار ممکن خوش بینانه قسط بندی بشه پدرصاحب طرف درمیاره تا بهش بده 

من فقط تمرکزم رو مقدار طلای هست ک داماد باید بخره

البته ما عرب هستیم و رسم داریم مبلغ دقیق طلا مشخص میشه و تا قبل عقد باید خریداری بشه چون تنها چیزی ک‌میمونه برا زن طلا هست 

بستگی داره بهت حق چی بده، من از همسرم حق طلاق خواستم با اینکه هفت سال دوست بودیم نداد 

بقیه چیزا رو نگرفتم ولی همین الانم محل زندگی اینا رو خودم انتخاب کردم ، برای خروج از کشور هم همون ماه اول گفتم پاس جدید میخوام بردم نامه گرفتم 

همه قبول نمیکنن که   اول طرف بشناس

ببین شما ۶ماه رفت وآمد کن وبشناس طرف و مهریه در حد معقول بنداز

بعد اون بسپار به خدا

چون ازدواج خیلی هندونه در بستس

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

هر کاری کنی بازم طلاق و جدایی هزینه روحی و روانی و زمانی داره حتی کم بازم داره.به نظرم یک سال زمان ب ...

من حس میکنم سوالشون خیلی جنبه منفی داره 

بهتر آدم دنبال این باشه چطوری میتونم برای بقا و دوام زندگیش کاری کنه یا خودش رو ارتقا بده و رشد کنه