تو به دانشگاه هستیم و من بعد از یکسال بهش گفتم که بهش علاقه دارم و اونم بعد از اینکه کلی از من تعریف کرد و گفت تایپ مورد علاقهاش هستم و از این حرفا اخرش گفت الان دانشگاه واسش در اولویت و نمیخواد خودش درگیر این چیزا بکنه ..بنظرتون نمیخواسته و خواسته دلم نشکنه اینطوری با من حرف زده یا خواسته ناز کنه ببینه من پاش میمونم یا نه...من ۲۲ سالمه و ایشونم ۲۰.من تو این سه ماه هر وقت میبینمش کلی حرص میخورم و هنوز تو فکرشم ولی نمیدونم باید چیکار کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه شرایط مالی ندارمخواستم با هم آشنا بشیم تا زمانی که ما فارغ التحصیل بشم و برم سربازی و کارتو این ب ...
اها، خب اگه اینجوریه. همون که اون دوستمون گفت.... کمکش کن و تولدشو تبریک بگو و... خلاصه تو پس زمینه باش، اینطوری چنتا خوبی داره، ۱_ تا زمانی که رابطتون جدی بشه برا هم تکراری نمیشین،۲_ خودتم یکم زمان پیدا میکنی که زودتر از لحاظ مالی مستقل بشی، چون میدونی که بحث مالی خیلی مهمه حداقل واسه اعتماد به نفس خودت ۳_ به خودت یکم زمان میدی که ببینی دوسش داری یا نه ۴_ اینجوری بدونه اینکه خیلی بچسبی اونو به خودت علاقه مند میکنی😈۵_ بالاخره خودش پیشنهاد میده که از این بلاتکلیفی دربیاید، البته باید سیاست داشته باشی، یه جورایی با دست پس بزنی با پا پیش بکشی، ....(نمیدونم درست گفتم ضرب المثل رو یا نه)
به ظاهرش که اصلا اینطور چیزی نمیخورهحالا یعنی میخواد منو بدوونه دنبال خودش؟
ببین مااین خانوم رو نمیشناسیم.اگر میشناختمش قشنگ برات تحلیلش میکردم ولی معمولا کسانی که اینجور حرف میزنن قصدشون همونه که گفتم.خوشش میاد ازت و نمیخواد از دستت بده ولی شرایط دوستی باهات رو به هر دلیلی که ما نمیدونیم نداره
اها، خب اگه اینجوریه. همون که اون دوستمون گفت.... کمکش کن و تولدشو تبریک بگو و... خلاصه تو پس زمینه ...
اگه اینقدر سیاست داشتم و میتونستم اینارو عملی کنم قطعا درست میشد همه چی😂ولی اره درست میگید امیدوارم بتونم خودمو کنترل کنم و نرم پیام بدم دست و پا بزنم تو پیویش😂😂
اگه اهل دوستی و این چیزا نباشه حتما اینو بگین بهش بدونه که قرار نیست بازیچه باشه
من خودم یه پسره خیلیییی سمج بود ولی حرفی از رسمی شدن رابطه نمیزد یک بعد از یک هفته اصرار اون و انکار من، مجبور شدم بلاکش کنم چون من اهل دوستی نیستم، با اینکه معیارامو داشت!
اها، خب اگه اینجوریه. همون که اون دوستمون گفت.... کمکش کن و تولدشو تبریک بگو و... خلاصه تو پس زمینه ...
درست گفتی ولی پسر نباید این جوری باشه ک باید بدون اینکه به دختر آسیب و اذیتی برسونه طالبش باشه تا وقتی بفهمه ک واقعا دختره نمیخوادش بعدشم میگه انتظار خواسی نداشته باشه خودش از دختر خانم خوشش اومده بود خب
میشه برای رسیدن ب آرزوهام و اهدافم انرژی بفرستین یا دعا کنید