2777
2789
عنوان

به یه دختر گفتم بهش علاقه دارم و

| مشاهده متن کامل بحث + 1700 بازدید | 124 پست
یه حسی بهم میگه این دختر با دست پس میزنه با پا پیش میکشه.خیلی بلده و باسیاسته

به ظاهرش که اصلا اینطور چیزی نمیخوره

حالا یعنی میخواد منو بدوونه دنبال خودش؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه شرایط مالی ندارمخواستم با هم آشنا بشیم تا زمانی که ما فارغ التحصیل بشم و برم سربازی و کارتو این ب ...

اها، خب اگه اینجوریه. همون که اون دوستمون گفت.... کمکش کن و تولدشو تبریک بگو و... خلاصه تو پس زمینه باش، اینطوری چنتا خوبی داره، ۱_ تا زمانی که رابطتون جدی بشه برا هم تکراری نمیشین،۲_ خودتم یکم زمان پیدا میکنی که زودتر از لحاظ مالی مستقل بشی، چون میدونی که بحث مالی خیلی مهمه حداقل واسه اعتماد به نفس خودت ۳_ به خودت یکم زمان میدی که ببینی دوسش داری یا نه ۴_ اینجوری بدونه اینکه خیلی بچسبی اونو به خودت علاقه مند میکنی😈۵_ بالاخره خودش پیشنهاد میده که از این بلاتکلیفی دربیاید، البته باید سیاست داشته باشی، یه جورایی با دست پس بزنی با پا پیش بکشی، ....(نمیدونم درست گفتم ضرب المثل رو یا نه)

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
اینجا سایت خانوما هست و مسائلی مثل بارداری و ...شما حضورت اشتباهه اینجامگه اینکه باردار باشی

حرف شما درست بود اگه همه تاپیک ها و موضوعات در مورد بارداری بود .کاربری سایت خیلی وقته تغییر کرده

منم اگر چیز زشتی میگفتم حق رو به شما میدادم ولی الان خیلی محترمانه در مورد رفتار یه دختر دیگه نظر خواستم فقط همین

به ظاهرش که اصلا اینطور چیزی نمیخورهحالا یعنی میخواد منو بدوونه دنبال خودش؟

ببین مااین خانوم رو نمیشناسیم.اگر میشناختمش قشنگ برات تحلیلش میکردم ولی معمولا کسانی که اینجور حرف میزنن قصدشون همونه که گفتم.خوشش میاد ازت و نمیخواد از دستت بده ولی شرایط دوستی باهات رو به هر دلیلی که ما نمیدونیم نداره

اها، خب اگه اینجوریه. همون که اون دوستمون گفت.... کمکش کن و تولدشو تبریک بگو و... خلاصه تو پس زمینه ...

اگه اینقدر سیاست داشتم و میتونستم اینارو عملی کنم قطعا درست میشد همه چی😂ولی اره درست میگید امیدوارم بتونم خودمو کنترل کنم و نرم پیام بدم دست و پا بزنم تو پیویش😂😂

ما نمیتونیم درموردش نظر بدیم ک

ممکنه واقعن شرایطشو نداشته باشه و فکر و ذهنش فقط درسش باشه 

یا ممکنه قصدش این باشه ک تو اب نمک بزارتت😂

یا ام کلن ازت خوشش نمیاد ولی نخواسته دلتو بشکونه و...

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!

بهش بگین که هدفتون از این رابطه ازدواجه

اگه اهل دوستی و این چیزا نباشه حتما اینو بگین بهش بدونه که قرار نیست بازیچه باشه

من خودم یه پسره خیلیییی سمج بود ولی حرفی از رسمی شدن رابطه نمیزد یک بعد از یک هفته اصرار اون و انکار من، مجبور شدم بلاکش کنم چون من اهل دوستی نیستم، با اینکه معیارامو داشت!

مَن عَشِقَ فعَفَّ ثُمَّ ماتَ ، ماتَ شَهيدا❤

ببین مااین خانوم رو نمیشناسیم.اگر میشناختمش قشنگ برات تحلیلش میکردم ولی معمولا کسانی که اینجور حرف م ...

خودم فک میکنم بدش از من نیومده ولی اونقدرم واسش جذاب نبودم که قبول کنه سریع

اها، خب اگه اینجوریه. همون که اون دوستمون گفت.... کمکش کن و تولدشو تبریک بگو و... خلاصه تو پس زمینه ...

درست گفتی ولی پسر نباید این جوری باشه ک باید بدون اینکه به دختر آسیب و اذیتی برسونه طالبش باشه تا وقتی بفهمه ک واقعا دختره نمیخوادش بعدشم میگه انتظار خواسی نداشته باشه خودش از دختر خانم خوشش اومده بود خب

میشه برای رسیدن ب آرزوهام و اهدافم انرژی بفرستین یا دعا  کنید