2777
2789
عنوان

به یه دختر گفتم بهش علاقه دارم و

| مشاهده متن کامل بحث + 1700 بازدید | 124 پست
شما پسرا خیلی مغرورید تقصیر خودتونه منم چند وقت پیش عاشق یه پسری شدم خواستم بهش اعتراف کنم از بس مغر ...

مغرور که والا چی بگم..من الان دو بار بهش گفتم و نه شنیدم.

خب دیگه چیکار باید بکنم

ولی اره قبول دارم پسرا معمولا مغرورن

ولی وقتی منم نه میشنوم حس میکنم یکم خورد شدم و دیگه خیلی سختمه باز برم جلو

مغرور که والا چی بگم..من الان دو بار بهش گفتم و نه شنیدم.خب دیگه چیکار باید بکنمولی اره قبول دارم پس ...

خب نرو جلو دختر زیاد هست اون نباشه یکی دیگه 

نرم چند دولتی میخونی یا آزاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه داداش همین نگاهو ادامه بده ، یه جوری که از ذهنش پاک نشی ولی زیادم جلوچش نباشی، میدونی چی میگم دیگه؟ تاحالا امتحانای خرداد تموم شد برو جلو باز ببین چی میشه ... 

حالا اگه زد و قبول کرد ولی گف بیا خواستگاری شرایط مالیبو داری؟

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️
دوحالت دارهیا خواسته نازکنه.یا واقعا ازت خوشش اومده اما اهل رابطه دوستی اینا نیستک درهرصورت تو چندین ...

خب چقدر باید بگذره که باز بهش بگم

نمیخوام مزاحم بشم یا فک کنه بیخیالش شدم

این تعادل بلد نیستم

چه جالب ...بعد دختری که ۲۴ ساعت اینجا باشه چی؟

واقعا نمیفهمم این که بیای نظرات خانما رابط اقایون و این چیزارو بخونی چه عیبی داره

اگه هم این چیزارو ندونی میگن مردا هیچ درکی از خانما ندارن

خب چقدر باید بگذره که باز بهش بگمنمیخوام مزاحم بشم یا فک کنه بیخیالش شدماین تعادل بلد نیستم

نه که مستقیم دوباره بری این حرفارو بزنی

توجه نشون بده مثلا شنیدی خدای نکرده مریض شده زنگش بزن. تولدشو یادت بمونه هدیه بخر. تو درسی امتحانی چیزی کمکش کن.ما دخترا خیلی زود حس یکی نسبت ب خودمونو متوجه میشیم و از این توجه های کوچیک هم خوشمون میاد

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

نه داداش همین نگاهو ادامه بده ، یه جوری که از ذهنش پاک نشی ولی زیادم جلوچش نباشی، میدونی چی میگم دیگ ...

نه شرایط مالی ندارم

خواستم با هم آشنا بشیم تا زمانی که ما فارغ التحصیل بشم و برم سربازی و کار

تو این بین به خانواده همدیگه هم میگیم

نه که مستقیم دوباره بری این حرفارو بزنیتوجه نشون بده مثلا شنیدی خدای نکرده مریض شده زنگش بزن. تولدشو ...

اتفاقا یه امتحان مراقبش بودم رفتم پرسیدم سوال چند گیر کردی کمکش کردم😂میگم نکنه با خودش بگه چرا ول نمیکنه

واقعا سخته نمیفهمم چه حسی بهم داره

واقعا نمیفهمم این که بیای نظرات خانما رابط اقایون و این چیزارو بخونی چه عیبی دارهاگه هم این چیزارو ن ...

میدونین یه مش فمینیست ریختن تو جامعه اونم فمینیست واقعی نه، واقعا احمق هستن بعدش دارن مرد ها رو خورد میکنن

البته تقصیر خودتون مردا هم هستا که هیچی بهشون نمیگین یه سری حق ها رو دارن ازتون میگیرن و شما هم میگین خانم هستن و فلان ولش کن...

...