2777
2789
عنوان

به یه دختر گفتم بهش علاقه دارم و

| مشاهده متن کامل بحث + 1700 بازدید | 124 پست
اگه واقعا دوسش میداشتی بیخیال نمیشدی حداقل مکالمه رو ادامه می‌دادی از دستش ندی

بیخیال که نشدم ولی فکر کردم این که بخوایم حرف بزنیم و هی من سراغش بگیرم باعث میشه از من زده بشه و تکراری بشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه سه چهار ماه گذشته برو جلو اون که نمیتونه بیاد جلو برو و محترمانه درخواست بدهو اینکه قصدت از ر ...

اخه فک کنم بازم بگه نه ..یبار دیگه برم و پیام بدم خیلی ضایع نیست؟قصدم این بود یه مدت با هم آشنا بشیم و من درسم تموم بشه و بخوایم رسمی کنیم..من همین الانم به خانواده گفتم یکیو میخوام قصدم چیزای الکی نبود

اینو نگفتم ولی منتظر موندم😂

جدی نگفتی؟

بگو بفهمه که دوسش داری فکر نکنه دیگه برنمیگردی 

ولی من جات بودم راضیش می‌کردم رو مخش کار کن

پسر تمیز و بهداشتی 🤦https://abzarek.ir/service-p/msg/2303790

اخه فک کنم بازم بگه نه ..یبار دیگه برم و پیام بدم خیلی ضایع نیست؟قصدم این بود یه مدت با هم آشنا بشیم ...

خب این که خیلی خوبه 

ب نظر من امتحانش ضرری نداره فقط بهش حتما هدفت از رابطه رو بگو 

بگو که من دنبال وقت پر کنی و رابطه بی هدف نیستم 

و اینکه اگه دوباره گفت میخوام حواسم ب درس و دانشگاه و اینا باشه بگو خب من که مانع نمیشم تازه کمکتون هم میکنم ولس اگه مسئلتون برای رد کردن درخواستم مورد دیگه ای هست ممنون میشم بهم بگید که بدونم

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

جدی نگفتی؟بگو بفهمه که دوسش داری فکر نکنه دیگه برنمیگردی ولی من جات بودم راضیش می‌کردم رو مخش کار کن

با این وضعیتی که هر موقع میبینمش نگاش میکنم فهمیده که بیخیال نشدم..اگه بخوام هی باهاش حرف بزنم که بد میشه تکراری میشم واسش

خب این که خیلی خوبه ب نظر من امتحانش ضرری نداره فقط بهش حتما هدفت از رابطه رو بگو بگو که من دنبال وق ...

اینقدر از این حرفا زدم بهش اصلا گوش نمیکرد حرف خودش میزد..گفت من با پسرا حرف میزنم ولی اگه تو رابطه باشم دیگه اینکارارو نمیکنم بخاطر تعهدی که دارم و از یه سری موقعیتا دور میشم..منم گفتم خب مشکلی نیست که در حد معمولی حرف بزنی ولی نه حرف تو گوشش نمی‌رفت😐🥲

اینقدر از این حرفا زدم بهش اصلا گوش نمیکرد حرف خودش میزد..گفت من با پسرا حرف میزنم ولی اگه تو رابطه ...

عجبب چی بگم والا 🥲

ایشالا که اگه واقعا دوسش دارید بهش برسید ☘️

ولی پیگیری کنید بازم پیام‌ بدید ضرر نداره

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

شما پسرا خیلی مغرورید تقصیر خودتونه منم چند وقت پیش عاشق یه پسری شدم خواستم بهش اعتراف کنم از بس مغرور و خشک بود انگار از دماغ فیل افتاده بود خداروشکر عقل داشتم و بهش نگفتم

دوحالت داره

یا خواسته نازکنه.

یا واقعا ازت خوشش اومده اما اهل رابطه دوستی اینا نیست

ک درهرصورت تو چندین بار دیگه محترمانه جلو بری یا توجه نشون بدی مشخص میشه کدوم حالت بوده

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم