2777
2789

حوصله یمشت کارآگاه متوهم رو ندارم که بهم بگن دروغگو اونو از تعلیقی در بیارید اگه ممکنه حوصله جواب پس دادن ندارم که چرا تاپیکهای قبلم یجموره تاپیکهای الان یجور 

@niniyar_2   همونم تل پیامتون دادم ممنون میشم در بیارید اکانتمو حوصله حاشیه ندارم 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داخل تماس باما انتهای صفحه پیام بدید در قسمت درخواست پشتیبانی

اونجا پیام دادم کسی پاسخگو نبود خود نینی یار دو گفت یاد آوری کنم بهش

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

عزیزم من ازت معذرت میخوام دنبال کارآگاهی نبودم ک بگم دروغ میگی یا راست فقط خواستم قصه زندگیتو بدونم 

ولی ایکاش تا کاربریت برگرده اول هر پستت یه توضیح میدادی راجع ب این موضوع،حرفاتم میزارم ب پای ناراحتیت و ب دل نمیگیرم 

امیدوارم مشکلت حل شه و منم از ته دل حلال کرده باشی🌹🌹🌹

عزیزم من ازت معذرت میخوام دنبال کارآگاهی نبودم ک بگم دروغ میگی یا راست فقط خواستم قصه زندگیتو بدونم ...

منم عذر میخام ناراحت بودم و هستم و حتی الانم دارم گریه میکنم تند رفتم 

آخه تو تاپیکش گفته بود من فک نمیکردم نیاز باشه بگم چون امضامم تا صبح کاربری جدیدش رو گذاشته بودم 

ممنونم ازتون

منم عذر میخام ناراحت بودم و هستم و حتی الانم دارم گریه میکنم تند رفتم آخه تو تاپیکش گفته بود من فک ن ...

الهی ب حق امام زمان مشکلت حل شه

واقعا ناراحت شدم،یه دوره ای مجرد بودم خیییییلی از دست مامانم عذاب کشیدم روزای سیاهی داشتم بنده خدا دوقطبیه بعدا فهمیدیم،همچنان هم درگیرشیم ولی خب من ازدواج کردم خیلی حالم بهتره امیدورام یه روزی شماهم برگردی ب این دوران و بگی خداروشکر تموم شد 

الهی ب حق امام زمان مشکلت حل شهواقعا ناراحت شدم،یه دوره ای مجرد بودم خیییییلی از دست مامانم عذاب کشی ...

من از خونه پدرم خیری ندیدم قصد ازدواجم نداشتم چون دلم گیر بود جایی از خواهرای ناتنی و نامادری که مشکل اعصاب داشت خیری ندیدم پدرم موجی جمنگ بدتر از همه 

میدونم وارد این خانواده شم یروز خوش نمیبینم ازین ناراحتم🙂

ممنونم بازم معذرت میخام