2777
2789
عنوان

ازبابام طلا شیرینی میخوان😐

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 37 پست
بگو عزیزم تو چی هدیه میدی به من که آزمونی به این سختی قبول شدم همیشه هدیه از شیرینی بیشتره

ته دل ناراحته هدیه ش رو نمیخام انقد طلا طلا بمون نکنه ب همه گفته عموم میخواد انگشتر برام بخره 😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ته دل ناراحته هدیه ش رو نمیخام انقد طلا طلا بمون نکنه ب همه گفته عموم میخواد انگشتر برام بخره 😐

عجب روی مخیه

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
بخدا۱۰۰سوتم ب سرش زیاده خودش و مامانش از قبولیم دارن دق میکنن اما انگشتر سنگین میخواد یا هی میاد میگ ...

من باشم که یه بار میزنم تو پرش جوری جوابشو میدم که حالا حالا ها نتونه دهنشو باز کنه 

بگو شیرینی مشخصه هر کی هر چی داد میگن مرسی  ، شما که انقدر برام خوشحالین که شیرینی گرون میخواین  همون انگشتر و برام کادو بیارین ، الان تو شرایطی ام که باید بهم کمک کنید نه که ازم چیزی ام بخواین  

اون بگهبابات باید به چپش بگیره. ببین من آدم صریح و رکی هستم. توی این موارد خجالت هم نمی‌کشم. اگه شوه ...

شوهرشم موقع ناهار خونمون میگفت این از تهران تا اینجا هی گفته شیرینیم از عموم😐از بابام ترسیدم وگرنه تو خونمون میگفتم والا این شیرینی نیست گدایی نوین عه ما ک راضی نیستیم

شوهرشم موقع ناهار خونمون میگفت این از تهران تا اینجا هی گفته شیرینیم از عموم😐از بابام ترسیدم وگرنه ...

من بودم مستقیم به شوهره میگفتم خب براش بخر که گدایی طلا از بابای من نکنه.