2777
2789

مولینکس  ، ۱۵ ساله که دارمش

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندارم مال مامانمو استفاده میکنم قدیمیه پارس خزر😂

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

هرچی میگیری پارس خزر نگیر با چن بار استفاده صدای وحشتناک میده و شدیدا رو ویبره میره خونه میلرزه آبِ میوه رو هم خوب نمیگیره

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
هرچی میگیری پارس خزر نگیر با چن بار استفاده صدای وحشتناک میده و شدیدا رو ویبره میره خونه میلرزه آبِ ...

شما هم از اونا داشتید  من گداشتم‌جلو در   از بس که اذیت میکرد گفتم شاید یکی به کارش اومد 

شما هم از اونا داشتید من گداشتم‌جلو در از بس که اذیت میکرد گفتم شاید یکی به کارش اومد

اره از غذاسازش راضیم ولی آبمیوه گیریش رو استفاده نمیکنم افتضاحه

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
اره از غذاسازش راضیم ولی آبمیوه گیریش رو استفاده نمیکنم افتضاحه

من خیلی سال قبل جاروش رو داشتم هر جاروی دیگه ای خریدم شبیه اون نشد ولی امان از اب میوه گیریش کلی ورزش میکردی باهاش پشت سرش یه دور پیاده روی داشتی ویبراتور هم بود کلی هم که باید وقت میزاشتی سر پا میموندی سر سینک تا قطعاتش رو بشوری