2777
2789
عنوان

اه ینی چی که روغن میزنی موهات چرب میشه 🥲🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 50 پست
موهاش چجوریه ؟ خب بعد حموم مو خیلی خشکه شونه کردن بهش اسیب میزنه باید بعد حموم چی بزنیم ب موها؟

موهاش خیلی پر و مجعد هست

موهاش رو توی حمام که میشورم یه ساقه هاش کمی نرم کننده میزنم (نرم کننده اصلا نباید به ریشه برسه) 

بعد میارم بیرون با سشوار خشک میکنم و شونه میزنم 

راحت شونه میشه

با اینکه هزار ماشاالله موهاش خیلی پره اما مشکلی با شونه نداره

.Pain🔥you made me a believer

ن من قشنگگگ دستمو روغنی کردم زدم ی کف سرم 😂

سیسی من روغنه رو گذاشته بودم تو کمدم هوا سرد شده بود و جامد شده بود

گذاشتمش رو بخاری یادم رفت بردارم زیر قوطیش باد کرد😂

بعد اوردم بزنم به سرم

چون وای نمیساد تکیه دادمش به آینه یهو چپه شد ریخت رو دراور😂

بعد واسه اینکه حیف نشه با موهام تمیز کردم دراور رو😂😂😂

تا دو هفته هر چی میرفتم حموم باز چرب بود و کلم بو 💩 میداد😂😂 ادکلن میزدم لای موهام که پشت سریم شیمیایی نشه

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر زدی مگه؟من همیشه میزنم البته آرگان

در حد دو یا سه قطره به ساقه

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

موهاش خیلی پر و مجعد هستموهاش رو توی حمام که میشورم یه ساقه هاش کمی نرم کننده میزنم (نرم کننده اصلا ...

میشه اسم تمام محصولاتی که استفاده میکنید و تعداد دفعات و زمانی که میمونه رو سر رو بگید🙂

تیکر پایان یازدهمه🥲🩷دعا کن برام بتونم معدل بالای 19 بگیرم ... قبل از روزه داری: 66kg🫠 هدفم برای بعد از تعطیلات عید: 56kg🥹 امروز 30 اسفنده و پس از 12 روز روزه داری، 62kg هستم🤩... متاسفانه به هدفم نرسیدم و 56kg نشدم💔 صفحه اعلان ها قبل از پاک سازی لایک ها: 435... بعد از پاکسازی: 277😂کاربری قبلی: 1400/09/03

هه هه هه هه هه وااااااای چقدر شما با نمکی این حجم از نمک در ظهر پنجشنبه بی سابقه بود

اوه قصد نمک ریزی نداشتم ببخشید😐

سیسی من روغنه رو گذاشته بودم تو کمدم هوا سرد شده بود و جامد شده بودگذاشتمش رو بخاری یادم رفت بردارم ...

وااایییی😂😂🤣🤣🤣

عالی بود 😂

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

چقدر زدی مگه؟من همیشه میزنم البته آرگاندر حد دو یا سه قطره به ساقه

من ریختم تو ی نعلبکی و به ریشه موهام زدم

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

منم به موهام روغن کرچک زیتون نارگیل قطره خرگوشک رزماری 

همه اینا رو زدم هیرویت یونی زینک

انواع اقسام شامپو

نرم کننده

هیچی تاثیر نداره

الان فقط یه شامپو و بعدش هم ماسک مو بعد از حمام میزنم خیلی خوب شده

هر چقدر بیشتر قره قاطی کنی رو هر مویی جواب نمیده مو ژنتیکه

اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾

منم به موهام روغن کرچک زیتون نارگیل قطره خرگوشک رزماری همه اینا رو زدم هیرویت یونی زینکانواع اقسام ش ...

مارک شامپو و ماسک موتون چیه؟

میشه اسم تمام محصولاتی که استفاده میکنید و تعداد دفعات و زمانی که میمونه رو سر رو بگید🙂

دختر من دنیا که اومد موهاش خیلی کم بود 

جوری که پشت سرش کلا تاس بود😄

اما من با همین روغن تراپی یه مویی براش درست کردم😍

از همون کوچولویی هاش هفته ای یکبار قبل از یکی از حمام هاش(یک روز در میان حمام میکنه) روغن نارگیل+کنجد+بادام شیرین+زیتون+ارگان+کرچک+سیاهدانه رو ترکیب میکردم یکم گرم میکردم و قشنگ پوست سرش رو ماساژ میدادم یک ساعت کلاه پلاستیکی میذاشتم بعد میبردم حمام

توی حمام شامپو بچه فیروز میزنه از همون بچگی و نرم کننده موی ایروکس

بعد از حمام هم سشوار (باد خیلی داغ نباشه) و بعدش شانه 

موهاشم من کش نخی نمیزنم (کش نخی باعث موخوره میشه) همیشه یا میبافم و دم موهاش کش سیلیکونی میزنم یا با کلیپس جمع میکنم 

.Pain🔥you made me a believer

مارک شامپو و ماسک موتون چیه؟

شامپو شون هف گیاه ماسک مو فولیکا طلایی رنگ موهام ک خشک شد یه نمه نم موند بزن ب ساقه هات قشنگ ب خورد مو میره ابرسانی داره حجم و بوی خوبی داره بعد هم شونه کن موخوره رو هم از بین میبره

کلا هر چی ک بشوری ب درد نمیخوره نیاز موهای شما نرمی و آبرسانی هس

اگه ریپ زدی و جوابتو ندادم بدون باهات حال نمی کنم 🫰🏾