2777
2789

فکر می کردم خیلی گوگولی و قشنگه 

ولی همش بی حال و بی جونم 

تهوع دارم و فشارم پایینه و رنگم عین گچ

شوهرم همش میاد بالا سرم می ترسه 

توی شهر غریبم و هیشکی رو ندارم

توی روزهای اوج کاریمم و خیلی کم کار و تنبل شدم😢

برام دعا کنید به خیر بگذره 

میگذره و میشه خاطره

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕برای پرواز در ارتفاع بالا ...بالهای قوی لازم داشتم ،رنج هایم را نگریستم به شادی هایم فکر کردم..به عبور و مرور  آدمها در زندگیم ... و آنگاه بود که دریافتم به هیچ کس جز خدا اعتماد نباید کرد. سراسیمه به سمتی بازگشتم که نشانی او بود...پذیرفت مرا دست بلاکیف مهربان ش را حس کردم ، و حالا نیک میدانم برای پرواز بایدکه ،بالهایم را تمرین میداد .هیچ چیز در زندگی اتفاقی نیست. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چن وقتته؟

از تو بدترم هست عزیزم 

من ۷کیلو کم کردم تو ماه ۵م ولی هنوز ویار دارم وبه شدت لاغرشدم تازه استراحت مطلقی هم هستم ونمیتونم ازجام تکون بخورم خسته م از این وضع ولی چاره ای نیست 

توبارداری قبلی تا۱۶هفته ویار داشتم وخوب شدم اما این یکی نه

..........

معلومه بارداری پدر ادم رو در میاره

نکنه فکر کردی سر حال و ارایش کرده گاهی مثل فیلمها عوق میزنی

ادم تا اون دنیا میره یه سلام و احوال پرسی با امواتش میکنه بر میگرده

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹

چن وقتته؟از تو بدترم هست عزیزم من ۷کیلو کم کردم تو ماه ۵م ولی هنوز ویار دارم وبه شدت لاغرشدم تازه اس ...

شما چند تا بچه داربد؟؟

بازم تعلیق شد کاربری اصلیم اما مهم نیست همین که اجازه نمیدم کسی تو مجازی و دنیای واقعی به همسرم توهین کنه کافیه نی نی یار قاضی بودی چی میشدی احتمالا به جای قاتل خانواده مقتول رو اعدام میکردی🤣🤣🤣

منم فکر میکنم خیلی لذتبخشه

منم همین فکرو می کردم

تازه بعد از ۴ سال تصمیم گرفتم باردار شم

اگه سریع و ناخواسته باردار شده بودم و آمادگی روانی نداشتم معلوم نبود چه بلایی سرم بیاد از افسردگی و ...

سرکار نرو فعلا معلومه استراحت بیشتری لازم داری توبارداری 

هفته چندمی؟

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.