من پسر دارم برای پسر خودم ترجیح میدم شغلش ازاد باشه و تحصیلات بیسیک رو داشته باشه برام مهم نیست نمراه اش 20 باشه و اینا ولی از یک دو ساال دیگه میفرستمش کلاس های رو بره که مربوط به شغل مورد علاقه اشه الان هم داره کلاس زبان میره - الان زبانش برام الویت بیشتری داره تا درسش کلاس 5 ام
گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سواد به مدرک نیست شعور هم به مدرک نیست ممکنه یه دیپلمه یا لیسانسه خیلی کتابخون و اجتماعی و با فرهنگ باشه و بلعکس یکی با وجود مدارک و مدارج بالا بسیار نادان و بی فرهنگ باشه. البته که سواد و پول کنار هم خیلی بهتره. اما بدون پول دیگه نمیشه نه زندگی کرد نه نفس کشید
سواد به مدرک نیست شعور هم به مدرک نیست ممکنه یه دیپلمه یا لیسانسه خیلی کتابخون و اجتماعی و با فرهنگ ...
خیلی باسواد بی مول هست واقعا الان موندم میبینم کسی فوق لیسانس داره رفته لباس فروشی زده اخلاق و شخصیت و ایناشم معمولیه واقعا این بالاتر از کسیه ک وضعش خوبه اخلاق و ایناش عالیه اما دیپلم داره؟
نمیدونم منظورت از سواد چیه اما از لحاظ شخصیتی اخلاقی و همه چی خوب باشه توی کارشم خیلی عالی باشه ولی ...
منم نمیدونم چجوری منظورمو از سواد بگم 😂میبینی بعضیا حتی خوندن و نوشتن بلد نیستم اما مثل ی ادمی که دکترا داره صحبت میکنن در این حد علمشون بالاست منظورم اینه