2777
2789
عنوان

ماه عسل با خواهر شوهر وجاری

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 53 پست
مقصر همسرت هست که سر خود دعوت کرده از الان داره عادت میده که هر جا رفتین دنبالتون همه بیاین اوایل از ...

ما بعد عروسیمون کرونا اومد نتونستیم مسافرت بریم بعدشم بچه هامون اومدن با بچه کوچیک هیج جا  نرفتیم الان بعضی وقتا به همسرم میگم حسرتش به دلم موند الان بگم منو میبرره مسافرت ولی دلم نمیخواد چون می دونم این دیگه تنهای مسافرت برو نیست مادر خواهر جد آبادش رو هم میاره ترجیح میدم بمونم خونم با قیافه ها و بداخلاقی های مادر شوهرم بخوام برم مسافرت تازه عقد کرده بودیم رفتیم مسافرت با مادرشوهرم انقود برام قیافه گرقته بود با ادم با تندی حرف می‌زد میگم نمیرم مسافرت تا بخوام با اونا دوباره برم خواهر شوهرم خوبه مادر شوهرم نه بداخلاقع

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
در رابطه با شما نه تنها زیادی خوب نیست بلکه برات ارزش قائل نیست

نه اینطور نیست عزیزم برعکس من یه اخم کنم حالش از اینرو به اونرو میشه منم تاالان ابراز ناراحتی نکردم وگرنه نمیزاشت بهم بد بگذره

ابراز ناراحتی نکردم چون گفتم فعلا که شده چرا اوقات خودم ن تلخ کنم بعدا سر فرصت باهاش صحبت می‌کنم

در این گه گه کُه کَه کَه کُه ناگه واز این حرفا....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون نمیدونست ماه عسله وگرنه نمیومد

خب مکه میشه تو هم این مسافرت رو به عنوان ماه عسل قبول نکن بع شوهرت بگو باید یه مسافرت دیگه منو ببری این مسافرت دست جمعی بود تا مسافرت ماه عسل

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
ما بعد عروسیمون کرونا اومد نتونستیم مسافرت بریم بعدشم بچه هامون اومدن با بچه کوچیک هیج جا نرفتیم ال ...

اصلا شما بگو فرشته 

بالاخره آدم سفر دو نفره هم نیاز داره 

حالا بچه دارید خانوادگی 

دیگه حالا خانواده خودت یا همسرت همه بیان چه معنی داره 

تو اینجور مسافرت‌ها همش بحث پیش میاد 

خب مکه میشه تو هم این مسافرت رو به عنوان ماه عسل قبول نکن بع شوهرت بگو باید یه مسافرت دیگه منو ببری ...

نه من که قبول نمیکنم همسرمم در نهایت هرچی بگم قبول میکنه ولی از بیشعوری اونا دلم گرفته

در این گه گه کُه کَه کَه کُه ناگه واز این حرفا....
اصلا شما بگو فرشته بالاخره آدم سفر دو نفره هم نیاز داره حالا بچه دارید خانوادگی دیگه حالا خانواده خو ...

دقیقا من که مسافرت دوتای به دلم موند بجه ها هن اومدن دیگه  هیج وقت مسافرت دوتایی نداریم بچه های خودن به کنار هر حرف مسافرت میشه میگه تو ماشین باید چهار تای باشیم نه بیشتر  یعنی حتی تو اسم مسافرت هم تو ذهنش بقیه رو هم تصور میکنه که تو ماشین زیاد باشیم اه چندش منم بخدا ترجیح میدم بمونم خونم تا با مادر شوهر یا جاری بخوام برم مسافرت حالا خواهر شوهرام خوبن با اونا میشه رفت ولی مادر شوهرم کوفت میکنه واسه ادم انگار ارث پدرش رو داری میخوری جاریم هم اصلا یه خود شیرینی هست که نگم رفتار هاش رو تو خونه نمیشه تحمل کرد چه برسه تو مسافرت

دقیقا من که مسافرت دوتای به دلم موند بجه ها هن اومدن دیگه هیج وقت مسافرت دوتایی نداریم بچه های خودن ...

به قول شما اینجوری به اعصاب خوردیش نمی ارزه آدم بره مسافرت 

آدم مسافرت می‌ره روحیش عوض بشه نه که اعصابش خورد بشه 

نه من که قبول نمیکنم همسرمم در نهایت هرچی بگم قبول میکنه ولی از بیشعوری اونا دلم گرفته

دقیقا اونا بیشعور بودن باید متوجه میشدن ماه عسل اسمش روش هست مسافرت خانوادگی فرقش زیاده با مسافرت ماه عسل اسی به هیج عنوان اینو قبول نکن به عنوان ماه عسل به همسرت بگو باید به فکر مسافرت دیگه باشی الان اول زندگیتون هست هر چی بگی قبول میکنه ولی اگه از الان کوتاه بیای باور کن تا آخرش همین بساطه دو سال دیگه حتی به حرفت هم گوش نمیکنه میگه همینی که هست از الان عادتش بده به خواسته تو احترام بزاره 

عزیزم وقتی خودت ارزش خودتو پایین میاری بیشتر از این انتظار نداشته باش رفتارشون مطابق رفتار شما طبیعی بوده

اگه قرار بود سفر کوتاه داخل کشور برید بعد عروسی هم میتونید برید 

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

این مسافرتتون ک تموم شد 

اونا برگردن شما از اونور برین یه جای دیگ دوسع روز بمونید برگردین

چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻

چرا واقعا با این پسر بچه های ریش دار ازدواج میکنید ک حتی درک نمیکنن همسر چ جایگاهی تو زندگی داره

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

شد ماه اب شکر

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀