2777
2789

الهی بمیرم 🥺😭 داشت در مورد بابام میگفت گفتم مامان انقدر بد بابارو پیش من نگو من همینجوریش ذهنم بهم ریختس و رفتارهای بابا داره عذابم میده و...

واقعا هم روحی روانی حالم خوب نیست

گفت ببخشید حق باتوعه من بعضی وقتا که خیلی بهم فشار میاد چون کسیو ندارم به تو میگم

الهی بمیرم من اشک تو چشماش جمع شد😭😭 بخدا خودمم حالم خوب نیست قرص میخورم تازه یکم تونستم با بابام کنار بیام

الانم از صبح تو خودشه

با توجه به اینکه نی نی سایت به حریم خصوصی و نظرات کاربران توجه کافی ندارد و فضای امنی برای فعالیت فراهم نمی‌کند، بنده دیگر در این سایت فعالیتی ندارم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال ندارد. حرفت کاملا عاقلانه و بجا بود. بحثو عوض کن و سر حرفو با یه موضوع دیگه ادامه بده

تو خودشه. نمیدونم چیکار کنم من خودم تازه یکم سرپا شدم نیاز به مراقبت دارم نمیتونم به اون کمک کنم الان🥺😭

با توجه به اینکه نی نی سایت به حریم خصوصی و نظرات کاربران توجه کافی ندارد و فضای امنی برای فعالیت فراهم نمی‌کند، بنده دیگر در این سایت فعالیتی ندارم.

عین مامان من... آخه بیچاره به جز من کیو داره به کی بگه؟ اما منم گاهی توانم تموم میشه مقابل این همه حس منفی. مادر من با این که جدا شدن هنوز غصه های زندگی مشترکش تموم نشده. هر چی میگم مامان هر چی بوده تموم شده بیخیال شو، نمیتونه

کنار هم باشید مثل یه‌کوه سرپا

الان آدم ساختن و قوی بودن نیستم🥺 میدونی من کلی مشاوره رفتم تا تونستم با بابام و کاراش کنار بیام‌. ولی بشینم پای دردودل مامانم یه چیزایی ازش میگع که برام خیلی سنگینه چون بابامه. ولی اون شوهرشه