2777
2789
عنوان

بمونم یا برم …(بلاتکلیفم)

101 بازدید | 4 پست

موندم با این شرایط(تاپیک قبلترم) جدا بشوم یا بمونم ؟.

جدا بشم چی میشه بمونم چی میشه ؟ اصلا ممکنه این آدم و این شرایط اصلاح بشه ؟

یعنی بمونمو بسازم زندگیو اصلا چجوری بساازم؟ اگر موندم شرط و خواسته و مطالبه ای داشته باشم یا نه ؟

تاپیک های قبلی شمارو خوندم

60 درصد مشکلاتمون مثل همه

باز شما روح و روانتون تو این زندگی آسیب ندیده

و انقدری بلد بودید به وقتش از حقتون دفاع کنید

من این مشکلات رو با خانواده همسرم داشتم همیشه سکوت کردم

هرچی من سکوت کردم هرچی من احترامشون کردم اونا پر رو تر شدن

الانم کاملا دچار افسردگی هستم

به تنها چیزی که فکر نمیکنم جدایی هست

چون میدونم جدا شدنم مادرشوهرم رو خوشحال میکنه

حداقل نمیخوام این خوشحالی رو بهش بدم

که احساس موفقیت کنه...

مادرشوهر من دیو دو سره در قالب یک علیه السلام

تو جمع چنان احترام میذاره که هرکی نشناسه فکر می کنه همیشه اینطوریه

جلو همسرم مظلوم نمایی میکنه ولی وقتی نیست منو تهدید میکنه...

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک های قبلی شمارو خوندم60 درصد مشکلاتمون مثل همهباز شما روح و روانتون تو این زندگی آسیب ندیدهو ان ...

عزیزم روح و روان منم دچار آسیب شده وقتی درک نشی وقتی خوشحال نباشی وقتی همسرت حامی نباشه و.... وقتی از همسرت واسه ادمای بی ارزش کتک بخوری روانت اسیب میبینه افسرده میشی غمگین میشی کابوس میبینی . ولی تا کی شما هم بلند و اعتراض کن و خودت را نجات بده. ی کلیپ جالبی میدیدم میگفت هرجا اذیت شدین هرجا بهتون ظلم شد همون جا صداتون دربیاد ساکت نباشین. هرچند من این ها را به شما میگم ولی خودم بدترم اگه از روز اول محکم می ایستادم این روزگارم نبود ولی الان دیگه بی فایدس

عزیزم روح و روان منم دچار آسیب شده وقتی درک نشی وقتی خوشحال نباشی وقتی همسرت حامی نباشه و.... وقتی ا ...

بله من زمانی که باید فریاد میزدم سکوت کردم

زمانی که باید قهر می کردم رفتم دست بوسی

زمانی که باید گریه میکردم خندیدم

الان که افسرده شدم 

فریادم به جایی نمیرسه

الان به همسرم اعتراض می کنم ازم شاکی میشه که کینه ای هستی

به مادرشوهرم اعتراض میکنم خودش رو میزنه به علی چپ که کی من اینکارارو کردم

به وقتش نکردم الان شدم مقصر

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم