2777
2789

ببخشید یه سوال دیگه هم دارم اگ وکیل هستین؟

دوستم از شوهرش حق طلاق بلاعزل گرفته تو محضر و در اون حق تعیین تکلیف جهزیه نوشته.ایا دوستم میتونه وسایل خانه رو ک شوهرش اونهارو خریده و فاکتور بنام شوهرش هست رو از شوهرش بگیره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

بله میتونی بگیری

کافیه تمکن مالی شوهرت رو برای قاضی معلوم کنی.

به این شرط که شوهرت نیاد بگه فلان تاریخ این مبلغ رو به شما داده یا طلا خریده یا ماشین و خونه و زمین به نامت زده به جای مهریه ات

اگر تنصیف اموال زدند آره . دوستت می‌تونه نصف اموال شوهرش رو برای خودش بگیره. ولی باید مدارک محکمی ارائه کنه که اولا اموال مورد نظر مال شوهرشه و سرقتی و مال کسی دیگه نیست. و سند تنصیف اموال رو هم ارائه بده. بعد از قطعیت حکم دادگاه و از طریق اجرای احکام می‌تونه نصف اموال شوهرش رو بگیره.