2777
2789
عنوان

زیراب کلا هبردار رو باید زد یا نه

83 بازدید | 10 پست

حالا اسمش بخواد زیر اب زنی باشی ، سوت زنی باشه

من اسمشو نمیدونم

اینا که سواستفاده گر هستن رو باید باهاشون برخورد کرد یا نه؟

همونا که پروژه رو میگیرن و بلاک میکنن و پول نمیدن و یه تشکر هم نمیکنن

یا اونا که به اسم گرفتن نمونه کار برای استخدام میان کار رایگان ( طراحی لوگو و چیزای این تیپی )  میگیرن و میگن حالا شما این طرحو بزن من خوشم اومد باهات همکاری میکنم

شما بگین

گزارش تنها که به جایی نمی‌رسه

باید مدرک داشته باشی

ک ما مدرک هم داشتیم برادران پلیس فتا گفتن مختومه کن پرونده رو چون دو شهر متفاوت بودیم و گفتن روندش طولانیه.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معمولا توی دنیای مجازی و اینترنت اول پول گرفته میشه بعد کار انجام میشه عرف اینه ولی شما که اول پول نگرفته کار میکنی ممکنه حقتو بخورن تازه شما تو حق همکارات هم داری ظلم میکنی.

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡

توی سایت های فریلنسری و شبکه های اجتماعی منظورمههایلایت بذارم براشون مثلا معرفی کلاهبرداریا به ادمین ...

هیچ اتفاقی نمیوفته جز اینکه خودت خسته تر میشی و اعصابت خورد تر میشه وقتت هم میره بابت این کارها

ای جان و ای جانان من ، ای عشق جاویدان من ، نامت طنین انداز شد ایران من ایران من 🧡

معمولا توی دنیای مجازی و اینترنت اول پول گرفته میشه بعد کار انجام میشه عرف اینه ولی شما که اول پول ن ...

سلام

اره یه جورایی حق با شماست

ولی منم که نگفتم کار رو براتون رایگان میزنم

اون که گفته بودم اون تعداد لوگو رو برات زدم یه کارفرما بود که یه مجموعه داشت

گفت میتونی خودتو ثابت کنی ؟ گفتم اره ، یه فایل فرستاد که گفته بود اینها رو برام بزن

اخرش هم کلی تعریف کرد ولی در کمال ناباوری بلاکم کرد

این یکی هم که گفتم خب غیر منطقی بود درخواستش

چرا باید از 100 نفر طرح بگیره ؟ ببین کارفرما درسته که حق انتخاب داره

ولی یکی با همین روش ازم کلاه برداری کرد ، وسط کار بهش گفتم بهم یه مبلغ پیش پرداخت بده هیج جوره زیر بار نرفت و همه اش میگفت شرکت ما معتبره و اینا

حتی این بلاکم هم نکرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!اما پولی هم نداد

سلاماره یه جورایی حق با شماستولی منم که نگفتم کار رو براتون رایگان میزنماون که گفته بودم اون تعداد ل ...

ازتون سواستفاده کردن متاسفانه حرف هیچکس رو توی فضای مجازی باور نکنید همین . روال اینه که اول پول بگیرید