2777
2789

سلام

ازتون خواهش میکنم پر بازدید کنید بلکه کسایی که تجربه دارن بتونن کمکی کنن و راه حل بدن میخام داستان بچه دار شدنمو براتون تعریف کنم

سه سال پیش اقدام به بارداری کردم بعد از سه ماه گرفت، خودم تنبلی تخمدان داشتم و فکر میکردم اذیتم کنه اما در کمال ناباوری گرفت و شد، از خوشحالی سر از پا نمی‌شناختیم رفتم شیرینی گرفتم و همسرم خیلی خوشحال بود، طبق روال معمول رفتم سونو شکمی، گفت خانم چیزی نمیبینم اما احتمالا به خاطر اینه که هنوز اوایلشه یک هفته دیگه برگرد، یکم نگران شدم اما خب نه خیلی، هفته بعد رفتم سونو نزدیک خونمون اما واژینال، گفت خانم یه ساک دفرمه میبینم که هیچی هم توش نیست ناامید و سرگردان اومدم خونه و تمام لحظه ها برام تاریک شده بود که خانواده شوهرم گفتن اصلا نمیخاد بری سونو و از این حرفا ولش کن تا یک ماه دیگه، تو این یک ماه تمام نی نی سایت و تجربه های مشابه و زیر و رو کردم و انتظار کشیدم، تا یک ماه شد و رفتم سونو، اینبار گفتن همه چی خوبه و حتی صدای قلبش رو هم گذاشتن و من خوشحال و پر از شادی به همسرم رنگ زدم و اونم خیلی خوشحال شد، رفتم متخصص گفت یه ماه دیگه برو سونو ان تی، تو این یک ماه هم زندگی عادی رو داشتم تا رفتیم سونو ان تی و سونوگرافی گفت که رشد جنبن متوقف شده و ما تو شوک و بهت و غم برگشتیم خونه، متخصص زنان گفت کورتاژ اما یه آشنا گفت برو طب سنتی، میخاستم برم طب سنتی که خودش افتاد اسفند ماه بود، خیلی دوران تلخی بود حدود ۱۰ روز خونریزی و .. بعد از اون از بارداری و اقدام و همه چیز بیزار شدم و یک سال رها کردم بیشتر دکترا میگفتن یکبار سقط طبیعی و اتفاقی پیش میاد، اون موقع خودم ۲۸ و همسرم ۳۶ سالش بود، تا اسفند سال پیش که دوباره تصمیم گرفتم بچه دار بشم سه ماه اقوام کردم و خبری نشد رفتم پیش دکتر که تقویتی برای همسرم بنویسه که خیلی اتفاقی گفت تا آزمایش همسرتو نبینم دارو نمینویسم و رفتیم ازمایش و متوجه شدیم اسپرم همسرم فوق العاده ضعیفه، اسپرم که باید تعدادش ۱۰ میلیون می‌بود حداقل، ۲ میلیون بود، از این تعداد ۹۸ درصد بی تحرک بود و مورفولوژی یا شکل اسپرم هم صفر بود، ادامه شو مینویسم  ..

مهربونای سایت مامانم مریضه 

خیییییلی حالش بده 

لطفا هر کس از ته دلش راضیه 

۳ مرتبه سوره حمد به نیت سلامتی و شفا 

برای مادرم بخونه 

لطفا هر کس خوند لایک کنه 

بدونم چند نفر خوندن مرسی ❤🌷

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر مردان به جای آرام کردن ما سرزنش مون کرد و کاملا ناامیدمون کرد اون شب با همسرم از مطب دکتر تا خونه با پای پیاده اومدیم و گریه کردیم و چند روز بعدش هم فقط گریه و غم

دکتر زنان گفت باید آی وی اف کنید

اما انقد بیسواد و بی فکر بودن حتی نزاشتن دوره درمان همسرم تکمیل بشه یا حداقل ازمایشای تکمیلی بگیرن خیلی کوتاه همسرمو آمپول و دارو و خورد حدود یک ماه و اثری هم نزاشت و سریع رفتیم تحمک کشی، انقد اسپرم همسرم ضعیف بود که گفتن قابلیت فریز نداره و اصلا امیدی به تشکیل جنین نداشتیم 

تا اینکه در کمال ناباوری از ۱۰ تخمک ۹ جنین با گرید آ تشکیل سد و گفتن جنین ها عالیه و ما امیدوار و شاد به اینکه از همینا یکیش بچه میشه حتی امید داشتیم ۲ قلو بشه و هزینه هامون کمتر میشه و مجبور نیستیم از شهرستان بریم تهران،  و انتقال اول انجام شد با سه تا جنین سه روزه اما منفی شد، همچنان امید داشتم اما ته دلم میگفتم خب نکنه هیچکدوم نگیره اونوقت باید برم تهران و کلی ترس داشتم 

انتقال دوم انجام شد جنین ها رو بلاست کردیم یعنی ۵ روزه، با خودم گفتم اینبار دیگه مامان میشم دکتر قبلی رو هم عوض کردم این یکی پولکی نبود و متدین و دلسوز و آروم، انتقال انجام شد با همه اون سختی ها، روز ۹ بی بی چک گذاشتم اول هیچی بعد از بک دقیقه یه هاله، باورم نمیشد بلخره بعد از اونهمه آمپول و دارو ناامیدی گرفت، روز ۱۱ ازمایش دادم مثبت سد روز ۱۳ انتقال دو برابر شد و دکتر گفت ۱۰ روز بعد بیا سونو