2777
2789

اخه ازبعضیا پرسبدم گفتن دوهفته بعد تاخیر ازمایشمون مثبت شده الان ۸روز تاخیردارم روز هفتم ازمایش دادم منفی شد،اخه چمههه واقعا کاش حداقل پریود بشم ،هییییییچ علائمی از پریود ندارم ،ترشحاتم عین زن باردار،چهرم عین زن باردار،غذا خوردم همه چیم،حتی دکترم قبل پریودم بهم گفت شبیه باردارایی،چمهههه مننننن؟؟؟؟؟؟

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۸ روز تاخیر درپریود عادیه تا ۱۰

برا منی ک سرساعت پریود میشدم عجیبه😞

1
5
10
15
20
25
30
35
40

والا کسی ک 2 هفته بعد موعد بارداریش نشون بده بارداری سالمی هم نداره...اینا رو میگن خودشون دلداری مید ...

اتفاقا بچش خداروشکر سالمه،نمیدونم واقعا،میخوام گرمی بخورم پریود شم،اینارو شنیدم ترسبدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اتفاقا بچش خداروشکر سالمه،نمیدونم واقعا،میخوام گرمی بخورم پریود شم،اینارو شنیدم ترسبدم

یه عده پریود بهم ریخته دارن

یا مثلا لکه بینی می افتن برای خودشون پریود حسابش نمیکتن ..

خودت حساب کن 

چطوری میشه 14 روز بهد پریود یه تخمک بیاد ،بارور بشه، اما یک ماه بعدش هنوز نشون داده نشه با ازمایش...