2777
2789
عنوان

برادر شوهرهای من

| مشاهده متن کامل بحث + 2244 بازدید | 126 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا رو ول کن تو دیگه کی هستی باز میخوای دوقلو بعدی بیازی وای من یه دونه اوردم توبه نامه نوشتم

اخ گفتی مم بعد ده سال باهزار مکافات بچه دارشدم میگفتم بچم دنیابیاد روسرم میزارمش الان بچم ۱۷روزه بدنیااومده خیلی ببخشید ب گو ه خوری افتادم میگم این چ کاری بود من بچه اوردم.

خخخخخخخ

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اتفاقاباخواهرشوهرم صمیمیم😘ودوستای چندساله ایم.ولی من بامادرشوهر وپدرشوهرم مثل مادردختر و پدردخترمیم ...

نمیدونم واقعا ولی من اصلا صمیمیت رو نمیپسندم برادرای شوهرتم معلوم نیس زن بگیرن قراره چجوری بشن

اخ گفتی مم بعد ده سال باهزار مکافات بچه دارشدم میگفتم بچم دنیابیاد روسرم میزارمش الان بچم ۱۷روزه بدن ...

منم بعد ده سال آوردم بخدا به غلط کردن افتادم الان که ۶ ماهشه اون اوایل اینجا تاپیک میزدم بچم نمیخوابید با گریه تایپ میکردم گوه خوردم بچه دار شدم بقیه میومدن دلداریم میدادن🤣 ولی بخدا غلط بکنم اسم بچه دوم و بیارم 

منم بعد ده سال آوردم بخدا به غلط کردن افتادم الان که ۶ ماهشه اون اوایل اینجا تاپیک میزدم بچم نمیخواب ...

دقیقا بچه ی منم خواب نداره باز صبح قابل تحمل اما شبا روانی میشم.

من ک عمراااااا بچه دوم سوم فک کنم خودمون مستاجریم اینم با ای ای وف شده تصورشم برام وحشتناکه ک بخوام برابچه دوم دوباره ازصفرتاصد مراحل ای وی اف رو برم جلو.

اون امپولایی ک میزدم داروهایی ک میخوردم بخاطر داروها هورمونام بهم ریخت چاق شدم دوباره نی قلیون شدم وای وای وای وحشتناکه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
منم بعد ده سال آوردم بخدا به غلط کردن افتادم الان که ۶ ماهشه اون اوایل اینجا تاپیک میزدم بچم نمیخواب ...

بچه خوبه که...😉

البته‌ اعصاب ادمم خودمیکنه هرجی بزرگترمیشه😆

ولی به شیرینیش می ارزه.

یه خانواده رودیدم سه قلودخترداشتن ۳ساله و میگفتن مادوس داریم دوسه تابچه دیگم داشته باشیم🙄

دقیقا بچه ی منم خواب نداره باز صبح قابل تحمل اما شبا روانی میشم.من ک عمراااااا بچه دوم سوم فک کنم خو ...

واااای چقدسخته حالامنو بگو که چهارتاقراره بشننننن🫤وحشت آوره

باورم نمیشه،من خودم دوقلو دارم منو شوهرم پیر و داغون شدیم من خودم که بشدت عصبی شدم تو این یه سال و نیم،البته هرکیو دیدم همینجور بوده،چجوری یه دوقلو دوباره بارداری و عین خیالت نیس

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..