2777
2789
عنوان

مشکل از انجایی شروع شد گفتن زن باید خانه دار خوبی باشد

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 71 پست

گفتن والا، ولی غیر مستقیم گفتن 😂😂 

اگه دقت بفرمایید تو اجتماع همیشه احترام این زن ها بیشتر بوده، جدی تر گرفته شدن 

حتی تو فیلم و سریال ها هم اگه چک کنید زن های این چنینی احترام بیشتری داشتند 

البته کسی اینو توهین قلمداد نکنه، کسی که قرمه سبزی پز قهاری باشه که معنیش این نیست بقیه چیزارو نداره 

منظور اینه همیشه این نشون داده شده

مشکل ما اینه درصدی از زنان خانه دارمون فکر میکنن حالا که خانه دارن دیگه مهم نیست چهارتا کتاب بخونن، که چی بشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

و جالب اینه که تو رادیو و تلوزیون و اخبار اینا شب و روز داره 

زن هارو به خانه نشینی و فرزندآوری و رشد و تربیت فرزند دعوت می کنه (میخوان زنا انقدر مشغول این ها باشن که سرشون از درس خوندن و مطالعه خالی باشه)

هرچی باشه هدایت کردن گوسفند از گرگ براشون راحت تره 

خب باشه اصا هر کی پنج تا بچه میاره آیا بستر جامعه برای همچین کاری فراهمه؟ مردم از هزینه ی یکیش هم بر نمیان

چه تضمینه وجود داره که براشون کار پیدا میشه یا نه ؟

و هزار سوال دیگه که حتی شک ندارم براشون برنامه ریزی نشده 

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

قبول دارم اینارو واقعااممممممممممااااااااااااااااااااااااما بعضیا شورشو دراوردنمیگن هیچی وظیفه من نی ...

دقیقت تو اسلام گفته کار خونه وظیفه زن نیست فقط تمکین وظیفشه

دقیقت تو اسلام گفته کار خونه وظیفه زن نیست فقط تمکین وظیفشه

واقعا چیه هرچی شد جبهه میگیرین علیه اسلام؟

اسلام گفته وظایف باید تقسیم بشه

خود حضرت محمد(ص) وقتی دخترشون ازدواج کرد گفتن بهتره کارای خونه با فاطمه و کارای بیرون که مردونست با علی باشه

تا هم فاطمه راحت تر باشه(مجبور نباشه جلوی مردا کار کنه) هم روحیش حفظ بشه

چیه این حرفای کلیشه ای که تو ذهنتون کردید؟

اسلام کاملترین دینه

حتی تو همین اسلام خانم اگر کار کنه حق داره درامدش واسه خودش باشه ولی درامد شوهر واسه جفتشون باید باشه

لسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡

واقعا چیه هرچی شد جبهه میگیرین علیه اسلام؟اسلام گفته وظایف باید تقسیم بشهخود حضرت محمد(ص) وقتی دخترش ...

از کجای حرف من برداشتت این بود که جبهه گرفتم میگم  اسلام اینو گفته عجب منطقی داری به خدا

اسلام خیلی چیزا گفته، یعنی شما چهار همسری رو میپذیری که این ملاک باشه براتون

اون خانم گفت اخه مسلمون ... منم گفتم اتفاقا اسلام اینو گفته و منشا این حرفا خود اسلامه 

از کجای حرف من برداشتت این بود که جبهه گرفتم میگم اسلام اینو گفته عجب منطقی داری به خدا

حرفت کاملا جبهه گیری بود عزیزم

چون من توی کل پست اولم حرفی از اسلام نزده بودم

ولی شما ریپ زدی گفتی اره اسلام اینجوری اسلام اونجوری

خلاصه که اره...

قبول دارم اینارو واقعااممممممممممااااااااااااااااااااااااما بعضیا شورشو دراوردنمیگن هیچی وظیفه من نی ...

😂😂😂 این از بی مسئولیتیه عزیزم 

حالا اون که میگه اسلام میگه فلان برو ببین به جز این نکنه دیگه چی از اسلام تو زندگیش رعایت میکنه😂😂 

من خودم آدم مذهبی نیستم ولی از اینکه یه عده از یه عقیده ای فقط اون تیکه ای که به نفعشونه  میگن خیلی بدم میاد 

زندگی اسمش روشه مشترک، بعضیا حس میکنن بعد از ازدواج ملکه شدن، چیزی تحت عنوان مسئولیت براشون وجود نداره 😂😂😂 کتاب و فهمیدن پیشکش 

اون خانم گفت اخه مسلمون ... منم گفتم اتفاقا اسلام اینو گفته و منشا این حرفا خود اسلامه

آخه مسلمون یه تیکه کلامه!

😂😂😂 این از بی مسئولیتیه عزیزم حالا اون که میگه اسلام میگه فلان برو ببین به جز این نکنه دیگه چی از ...

دقیقا