2777
2789
عنوان

مشکل از انجایی شروع شد گفتن زن باید خانه دار خوبی باشد

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 71 پست

زن لطیفه کار بیرونش هم باید سبک باشه درضمن گرمای خونه به‌عهده زن هست اون بچه که از مدرسه میاد باید دل خوش غذای مادرش باشه یانه کارخونه صد برابر بیرون سخت تره اینقدر کم نشموریدش

نه تو می مانی ونه اندوه ونه هیچ یک از مردم این آبادی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حرفت کاملا جبهه گیری بود عزیزمچون من توی کل پست اولم حرفی از اسلام نزده بودمولی شما ریپ زدی گفتی اره ...

چرا گفتی اخه مسلمون برو بخون پستت رو دوباره منم والا جبهه گیری نکردم خواستم منشا این حرفا رو بگم از کجا اب میخوره

اون خانم گفت اخه مسلمون ... منم گفتم اتفاقا اسلام اینو گفته و منشا این حرفا خود اسلامه

اهان انا منشا این حرفها بی خردی و بی مسئولیتی آدم هاست، والا بعیده اون خانوم ها چیز دیگه ای از اسلام رعایت کنن، فقط همین یه تیکه ازش گرفتن تا بهونه ای برای بی مسئولیتیشون باشه 

من خودمم آدم مذهبی نیستم ولی از آدم بی مسئولیت خیلی بدم میاد متاسفانه😂😂

چرا گفتی اخه مسلمون برو بخون پستت رو دوباره منم والا جبهه گیری نکردم خواستم منشا این حرفا رو بگم از ...

منم گفتم که اخه مسلمون یه نوع تیکه کلامه

و اینکه توضیح هم دادم منشا اش رو

شما باور غلطتو اصلاح کن

مرسی

لسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡

اهان انا منشا این حرفها بی خردی و بی مسئولیتی آدم هاست، والا بعیده اون خانوم ها چیز دیگه ای از اسلام ...

بالاخره این حرفا رو از خودشون درنیاوردن که البته اینا همش حرفه تو عمل مگه میشه خانمی چیزی که عرفه رو انجام نده من که ندیدم

منم گفتم که اخه مسلمون یه نوع تیکه کلامهو اینکه توضیح هم دادم منشا اش روشما باور غلطتو اصلاح کنمرسی

من واقعیت رو گفتم تو اسلام زن وظیفه ای نداره جز تمکین این باور من نیست

واقعا چیه هرچی شد جبهه میگیرین علیه اسلام؟اسلام گفته وظایف باید تقسیم بشهخود حضرت محمد(ص) وقتی دخترش ...

من تحتِ تاثیر این حرفا یه سری با شوهرم دعوام شده که وظیفه من نیست ظرف بشورم.اونم خسته کوفته از بیرون اومده بود گفت پس تو چیکار کنی تو خونه؟😂

گفتم اسلام گفته باید برام نوکر بگیری به من چه،میگفت پس اون نوکرِ بدبخت آدم نیست؟گفتم حقوق میگیره بهش پول میدی،گفت خب تو هم پول میگیری از من😪

گفت تا به نفعته میگی زنومرد برابرن،وقتی به ضررته یه دونه ظرفم میخوای نشوری حقوقم که میگیری چی میخوای دیگه😤

خدایا شکرت

بالاخره این حرفا رو از خودشون درنیاوردن که البته اینا همش حرفه تو عمل مگه میشه خانمی چیزی که عرفه رو ...

یا به اسلام معتقدن که پس همه فرامینش باید انجام بدن 

یا به اسلام معتقد نیستن و هیچیش انجام نمیدن پس دیگه فکت از اسلام نیارن 

تو همه ادیان یه سری فرامین هست یعنی هر کس همون تیکه ای که به نفعشه برداره و بقیش بیخیال 

ولی من متاسفانه در اطرافیانم دارم

من واقعیت رو گفتم تو اسلام زن وظیفه ای نداره جز تمکین این باور من نیست

الله اکبر ها🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

لسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)🧡