2777
2789
عنوان

مشکل از انجایی شروع شد گفتن زن باید خانه دار خوبی باشد

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 71 پست
یا به اسلام معتقدن که پس همه فرامینش باید انجام بدن یا به اسلام معتقد نیستن و هیچیش انجام نمیدن پس د ...

الان کدوم زنی تو ایران با چند همسری موافقه؟ یا با صیغه؟ با این حساب هیچ زنی تو ایران مسلمون نیست پس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی تاپیک زدی قفلشم که نکردی خودتم که رفتی پشتِ ماهِ صفر میخوای بقیه رو به جون هم بندازی؟

وقتی خودت نیستی اینجا رو مدیریت کنی خواهشا حرفای فلسفی هم نزن،همینو رعایت میکردی تا بفهمیم چقد بارته.

خدایا شکرت

واقعا شما متوجه کنایه من نشدی؟! این تکیه کلامی که شما میگی دلیل داشته شده تکه کلام همین جوری از رو ه ...

برا همه چیز اینو میگن،حتما حرفای اسلام نیست که🤔

من چیزی که درسته رو هیچوقت ادمِ لجبازی نیستم بگم نه غلطه.شما هم بهتره وقتی الان فهمیدی منظورِ اون خانم چی بود الان کوتاه بیای نه هی سفسته و مغلطه کنی.☺️

خدایا شکرت

الان کدوم زنی تو ایران با چند همسری موافقه؟ یا با صیغه؟ با این حساب هیچ زنی تو ایران مسلمون نیست پس

بله با چند همسری موافق نیستن ولی با اینکه اسلام گفته زن وظیفه نداره موافقن 

بحث منم همینه 

اونی که میگه وظیفه ای ندارم جز تمکین باید با چند همسری هم موافق باشه، با کنیزی که بیاد خونه کاراش بکنه و بر شوهرش حلال هم باشه موافق باشه 

چطوره که با اولی موافق ولی با دو تای بعدی نه 

اگه مسلمونن یا همش یا هیچی 

برا همه چیز اینو میگن،حتما حرفای اسلام نیست که🤔من چیزی که درسته رو هیچوقت ادمِ لجبازی نیستم بگم نه ...

اتفاقا با اون حرفش که گفت داری علیه اسلام جبهه میگیری معلوم شد کی منظورش چی بوده در صورتی یک کلمه گفتم منشا این حرفا از کجاست مطمئنا تکیه کلام ادم بی دین  اخه مسلمون نیست شما هم نمیخواد از لجباز نبودنت بگی کامنتات رو دیدم قبلا

بله با چند همسری موافق نیستن ولی با اینکه اسلام گفته زن وظیفه نداره موافقن بحث منم همینه اونی که میگ ...

منم گفتم واقعیت چیز دیگه است خیلیا نماز روزه و همه چیزشون به جاست چند همسری رو قبول ندارن حالا بهشون بگیم یا همه یا هیچ؟

اسی تاپیک زدی قفلشم که نکردی خودتم که رفتی پشتِ ماهِ صفر میخوای بقیه رو به جون هم بندازی؟وقتی خودت ن ...

به قول یارو گفتنی کرم از خود درخته😂😂اینا چقد سادن گه به جون هم افتادن

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

اتفاقا با اون حرفش که گفت داری علیه اسلام جبهه میگیری معلوم شد کی منظورش چی بوده در صورتی یک کلمه گف ...

خب شاید اونجا حق با من بوده که کوتاه نیومدم وگرنه اکثرا حرفای بی طرف میزنم.

شما ازونایی که تا کم بیاری میری تاپیکای طرفو شخم‌میزنی😂

میخوای اگه کامنتام به کارت نیومده تاپیکامم برو بخون شاید چیزی تونستی ازش دربیاری اینجا بزنی تو روم.

واقعا خداحافظ حرفی باهات ندارم از الان....☺️

خدایا شکرت