2777
2789
عنوان

دلگیرم از همه چیز

90 بازدید | 12 پست

خیلی ناراحتم یه آدم تنها حتی خانوادمم رفتار درستی بام ندارن هیچ رفیقی ندارم و خیلیم زشتم و بی پول حتی یه خواستگارم ندارم 

کلی درس میخونم که آیندمو درست کنم ولی این ترم بخاطر مشکلات خانوادگی و اسباب کشی گند زدم تو امتحانام 

نه پول دارم بخودم برسم نه کسیو دارم ساپورتم کنه 

خانوادم بدترین رفتارو بام دارن و دلم خیلی گرفته ازین دنیا

لطفا برام دعا کنید🥲

خدایاشکرت❤️✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تمام تمرکز و انرژیت رو بزار برای درس و پیشرفتت انشاء الله روزهای خوبتم میرسه

ان شاءالله 

فقط دعا کن این ترم درسامو پاس شم و بخیر بگذره خیلی شرایطم بد بود اصن نتونستم درست امتحان بدم😭

خدایاشکرت❤️✨

دل قوی دار سحر نزدیک است .... نگران نباش بعد پایان تحصیلات برو سرکار ...وقتی پول داشته باشی اعتماد بنفس داری

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
باز یه رشته خوب داری که آیندتو میسازه..من اونم ندارم

بخدا هرچی از دستت برمیاد برا خودت انجام بده من با اینکه خانوادم خانواده فرهیخته و باسواد و شاغلن هرکی از دور ببینه شاید کلی حسرت بکشه ولی واقعا هیچ حمایتی نمیکنن و آدم حساب نمیکنن هیچ مهر و محبتی بین اعضای خانواده نیست 

اگه خودت واسه خودت کاری نکنی حتی مادر پدرتم کمک نمیکنن 

تا میتونی بدو دنبال یه راهی که چند سال دیگه بتونی ازین وضع دربیایی 

خدایاشکرت❤️✨
دل قوی دار سحر نزدیک است .... نگران نباش بعد پایان تحصیلات برو سرکار ...وقتی پول داشته باشی اعتماد ب ...

دقیقا 

پول مهمترین چیزه 

لطفا دعام کن این چند سال بخیر بگذره از سرم

خدایاشکرت❤️✨
بخدا هرچی از دستت برمیاد برا خودت انجام بده من با اینکه خانوادم خانواده فرهیخته و باسواد و شاغلن هرک ...

خواهر دلت خوشه..کجا بدوعم...ده سال یه جا کار کردم انگار ۳۰ ساله کار کردم دوس دارم بازنشست شم چون خستمه واقعا...درس بخونم برم از اول دوباره شروع کنم..انقدر زخم خوردم ..کلا هواس پرتی دارم...یه پارگرافو صدبار باید بخونم بلکه تو ذهنم بمونه..تمرکز ندارم...نه حامی نه چیزی...خیلی خستمه🥲

دقیقا پول مهمترین چیزه لطفا دعام کن این چند سال بخیر بگذره از سرم

چشم عزیزدلم .... یه روزایی منم حس تورو داشتم ولی خداروشکر یه شوهر خوب نصیبم شده ...انشاالله خدا هم برای تو در نظر داره فقط تحمل کن

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht