2777
2789

لعنت ب پی ام اس

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا

☹☹اصن بهونه گیر شدم در حد لالیگا

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

☹☹اصن بهونه گیر شدم در حد لالیگا

اوم منم🥲

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

منم توی همین تایمم

لعنت بهش ی لحظه خوبم ی لحظه دلم میخواد همه رو خفه کنم

لعنت بهش ی لحظه خوبم ی لحظه دلم میخواد همه رو خفه کنم

من پدرم در میاد خودم که کلا افسردگی حاد دارم قلبم مچالس وای به حال این ایام😊

صبور باش چيزهاى خوب زمان ميبرد امپراطوری ها يك روزه ساخته نميشوند
چرااا؟

حالم ازش بهم میخوره ۱۳ سال اختلاف سنی داریم کلا انگار آدم بیش فعال و کنجکاوی هست مدام اطرافشو نگاه میکنه زنا و دخترا رو نگاه میکنه مطمئنم از دخترای عملی و بیرون خوشش میاد اما انکار میکنه و نمیزاره من دماغمو عمل کنم خیلی به خانما میچسبه میخواد رد بشه اصلا براش مهم نیست بهشون برخورد میکنه خدا منو بکشه با این انتخابم