2777
2789
عنوان

ظهر یکی بهم زنگ زد

163 بازدید | 17 پست

یه اقایی بود اولش هرچی گفتم الو هیچی نگفت بعد خیلی نامفهوم حرف میزد انگار صداش به زور درمیومد 

به زور اروووم گفت  یعنی منو نمیشناسی گفتم شما دوباره گفت یعنی منو نمیشناسی منم گفتم مزاحم نشو قطع کردم دوباره زنگ زد ریجکت کردم 

از اون موقع ذهنم درگیره هرچی ام فکر میکنم به نتیجه ای نمیرسم تو زندگیم قبلا کسی به طور جدی نبوده فقط یه بار با یکی از خواستگارام چندماه درحال اشنایی بودیم بعدم به هم خورد البته شیطنت هایی بوده اما جدی نبوده

الانم متاهلم میترسم یکی چشمش به زندگیم باشه و بخواد زندگیمو خراب کنه 

البته یکمم وسواس ذهنی دارم 

به شوهرمم گفتم گفت ولش کن مهم نیست 

میرسم به اون چیزی که میخوام💪💜

یکم ترسناکه

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های  خانواده‌ی.   رنگِ.   تنِ.   کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شمارش رو سیو کن بنویس نمیدونم کیه زنگ زده

برو تو روبیکا تلگرام واتساپ همه اینا چک کن ببین کیه

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

شمارش رو سیو کن بنویس نمیدونم کیه زنگ زدهبرو تو روبیکا تلگرام واتساپ همه اینا چک کن ببین کیه

تو هیچ برنامه ای اکانت نداشت

تو هیچ برنامه ای اکانت نداشت

پس کرم داشته از عمد میخواسته تو زندگیت اتیش بندازه

بلاکش کن بره

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

پس کرم داشته از عمد میخواسته تو زندگیت اتیش بندازهبلاکش کن بره

دیگه زنگ نزد 

حیف شوهرم اون موقع خونه نبود اینجور موقع ها گوشی رو میدم شوهرم همیشه 

من کلا از این چیزا میترسم خیلی

همین جا خوندم دیروز 

زنه متاهل بود و دو تا دوست پسر ثابت داشت و گاها با بقیه هم رابطه داشت 

شوهرش هم مترسک سر جالیز بود و یه بچه هم داشت 

دوستش که تاپیک زده بود که چه جوری مانع کارش بشم ،می گفت هیچ ترسی نداره 

بعد عزیزم تو خانم پاک از یه زنگ می ترسی،نترس گلم 

این ترست بخاطر داستان سرایی های مغزت هست که واقعیت نیست

همین جا خوندم دیروز زنه متاهل بود و دو تا دوست پسر ثابت داشت و گاها با بقیه هم رابطه داشت شوهرش هم م ...

وای مردم عجب کارایی میکنن بیچاره شوهرش چطور میتونن 

عزیزم من تو گذشتم دوران مجردی مثل خیلیای دیگه یه سری شیطنتا داشتم ولی مهم نبودن

مال حدود ۶ سال پیشه این موضوع  این تماسم به خط قدمیم بود چون الان متاهلم و متعهدم میترسم سر زندگیم