2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 70 پست
۱۷

ببین عزیزم منم مادرم و گاهی با دختر دوازده سالم دعوامون میشه 

دخترم از سنش بیشتره کاراش و منم زیاد بهش سخت نمیگیرم 

میره کافی شاپ یا سینما یا دورهمی با دوستاش ولی ببین دختر منم گاهی وقتا یاغی میشه که منو کلافه میکنه 

من دختربودم زندگیه قشنگی نداشتم واسه همین خیلی سعی میکنم دخترمو اذیت نکنم ولی باز وقتی یاغی میشه از کوره درمیرم همیشه بهش میگم سیاست داشته باش و بهشیاد میدم که با مهربونی و چرب زبونی رفتارکنه 

حالا شما مادرت این توانایی رو نداره بهش سخت نگیر 

وای دخترجون اصلا باورم نمیشه با پدرت اینطوری حرف زدی 

من اگه جاش بودم دیگه نگاتم نمیکردم 

ببین اگه میخای مشکلت حل بشه ریشه را در وجودت پیداکن 

خودتو مقصر بدون تا راهشو پیدا کنی مرگ پایان زندگیت نیس اونور زندگی سخت تری پیدامیکنی 

همیشه به دخترم میگم هیچوقت نشین و غصه بخور راهشو پیدا کن هرچیزی راهی داره ببین هی بهم پرخاشگری کردید و روتون بهم بازشده و عادت کردید 

به حرفم‌گوش کن تا زندگیت تغییر کنه تغییر از درون ما آغاز میشه گلم پیاممو میخونی که برات بگم چیکار کنی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ینده خدایی تعریف میکرد که تو خانواده به باباش خیلی افتخار میکرد. کارمند درجه دار بانک و زندگی خوب و بچه های خوب داشت. در عوض عمش تو پنجاه سالگی با دو تا بچه شوهرش بهش خیانت میکنه و طلاق میگیره. میگفت که عمم نمونه بارز بدبختی بود تو خانواده. مث اینکه همون سال کلاس نقاشی ثبت نام میکنه. این دختره هم نقاشی های عمشو میبینه و تو دلش میگع این پیرزن با این سنش تازه داره شروع میکنه که نقاشی بکشه اونم چه نقاشی های بچه گونه ای. خلاصه دختره مهاجرت میکنه و بعد از پنج سال برمیگرده. دختر عموهاش میگن که عصر آماده شو بریم نمایشگاه. دختره میگه فهمیدم نمایشگاه نقاشی عمم بود. تو پنجاه و هفت سالگی کلی موفق بود. دختره میگفت بازنده واقعی من بودم که عمم رو قضاوت کردم. خلاصه خواهر گلم همیشه حواست به خودت باشه. خودکشی یعنی چی. همه دنیا هم مقابل تو و ضد تو باشن تو باید طرفدار پرو پاقرص خودت باشی. مثل یک والد خوب مواظب و مراقب خودت باش. هیچکی هم پشتت نبود تو محکم پشت خودت وایستا و هوای خودتو داشته باش. هیچ اتفاقی توی این دنیا نباید مهم تر از خودت برای خودت باشه. بقیرو بگیر به چپت

ببین عزیزم منم مادرم و گاهی با دختر دوازده سالم دعوامون میشه دخترم از سنش بیشتره کاراش و منم زیاد به ...

کار درست رو شما میکنی که اجازه میدی دخترت زندگی کنه

آدم تا وقتی تو زندگیه کسی نیس نمیشه قضاوتش کرد شما میگی اگه جای اون بودی نگامم نمیکردی؟خب ببین چیکارا کرده با زندگیم که اینا رو گفتم

الان شما فقط منو مقصر دونستی با اینکه اینایی که گفتم همه ماجرا نیس

یه ینده خدایی تعریف میکرد که تو خانواده به باباش خیلی افتخار میکرد. کارمند درجه دار بانک و زندگی خوب ...

خوش به حالش ولی من از این شانسا ندارم که موفق بشم

خیلی دلم میخواد هیشکی مهم نباشه برام ولی نمیشه

نه عزیزم خودکشی تو هر دین و باوری شدیدترین مجازات داره حتی تجربه نزدیک به مرگ خارجیارو دیده باشی راج ...

خب الان من حالم خوب نیست اون خدایی که منو ناخواسته آورده تو این دنیا چرا الان پاسخگو نیست؟

من چقدر شمارو دوس دارم چقدر حس خوب از شما گرفتم چقدر شخصیتتون قشنگه ❤️

فداتشم گلم لطف داری به من 😘😘

همیشه به دخترم میگم سعی کن جذاب باشی دوست داشتنی باشی 

پرخاشگری نکن همه جذبت میشن همه دوستت دارند و اینجوری خودت آرامشت بیشتر میشه😍

خوش به حالش ولی من از این شانسا ندارم که موفق بشمخیلی دلم میخواد هیشکی مهم نباشه برام ولی نمیشه

اصلا موفق نشو. گور بابای موفقیت و شانس و مردم و حرفشون. خودتو بچسب. فقط همین یه جملرو آویزه گوشت کن. خودتو بچسب.