2777
2789
عنوان

لجبازی همسر

1153 بازدید | 23 پست

بچه ها پدر من ک عموی همسرم خیلی بهمون کمک کرد طوریک برامون خونه خرید و برا کار شوهرم سرمایه گذاری کردو خیلی چیزای دیگه حالا اگه پدرم ناخواسته یا بدون قصد با شوهرم بد حرف بزنه یا بی احترامی کنه شوهرم میگه خونه بابات نمیام و کلی بد بیراه می گه درصورتی ک ن خودش ون خانوهدش قدردان زحمت های پدرم بودند حالا ازدیشبم میگه نمیام خونه بابات ب نظرتون درسته ک بابا من ک این قدر حامیش باشه مورد بی رحمی همسرم قرار بگیره

میشه برام صلوات بفرستین منم مامان بشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مردا همینن تا بهشوه بها میدی هوا برشون میداره

من چکار کنم همش دارم گریه می کنم بابام این قد لطف کرده در حقش حالا ب خاطر موارد جزیی بهش بر میخوره

خب چ دلیلی داره این رفتار؟ایا پدرت چیزی بهش گفته یا حرفی بهش زده ک بهش برخورده؟یا همسرت خودش ذاتش خر ...

ن بابا پدرم من چیزی بهش نگفته فقط حس می کنم خیلی حساس شده 

به درک بزار نیاد بی چشم ورو

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

بگو ناراحتی هایی که از پدرم داری رو به خوبیهایی که کرده ببخش،،بگو اینکارایی که و مثل پدر هوااو ذاشته الانم فکر کن بابای خودته همونطور که پدرت اگه دوتا حرفم بزنه به دل نمیگیری

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
شوهرت حق داره و عصبانیه نشنیدی که ی جمله تمام زحمات و محبت چند سال می تونه از بین ببره

اخه مشکل من اینه ک جمله ای بد نگفته یکم تند تر گفته شما بیای اینجا چون جلو جمع بوده میگه بابات بدگفت ضایع شدم

ن بابا پدرم من چیزی بهش نگفته فقط حس می کنم خیلی حساس شده 

پدرت لگه چیزی نگفته پس محبت زیادی زده زیر دلش

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
بگو ناراحتی هایی که از پدرم داری رو به خوبیهایی که کرده ببخش،،بگو اینکارایی که و مثل پدر هوااو ذاشته ...

همه روگفتم بهش میگه قرار نیست چون بهم کمک کردند بی احترامیشو تحمل کنم