2777
2789
عنوان

لجبازی همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1153 بازدید | 23 پست

همسر منم و پدرم هم همین شرایط و دارن باهم. منم خیلی حرص این موضوع و خوردم. تازه همسر من غریبه است. اتفاقا چون به همسرم کمک شده اعتماد به نفسش آسیب دیده و فکر میکنه که اگر بابام باهاش شوخی میکنه داره تیکه میندازه. در صورتی که بابای من کلا شوخه با همه شوخی میکنه با شوهر خواهرم خیلی بیشتر شوخی میکنه و لی همسر من چون بهش کمک شده خیلی به خودش میگیره و غصه میخوره. حالا من یه مدتی به اختیار خودش گذاشتم و گفتم اگه دوست نداری نیا و ... در صورتی که همسر من خیلی آبرودار ه لحظه آخر نظرش عوض میشه و میاد. ولی رابطه رو کم کردم خیلی تاثیر داشت. یا اینکه اگه قرار باشه جایی بریم و به من زنگ بزنن من میگم به خود همسرم زنگ بزنین من نمیدونم برنامش چیه؟ به اونم که زنگ میزنن اون بنده خدا میمونه تو رودربایستی و قبول میکنه. با آرامش و سیاست میتونی حلش کنی خانومی. در ضمن من به همسرم گفتم اگر از حرفای پدرم ناراحت میشی تو هم باهاش شوخی کن یا اگه چیزی میگه منطقی جوابشو بده نریز تو خودت که بعدا بیای سر من خالی کنی.

من چکار کنم همش دارم گریه می کنم بابام این قد لطف کرده در حقش حالا ب خاطر موارد جزیی بهش بر میخوره

گریه نکن خانمم اروم باش هر چی جلوش گریه کنی بدتر میکنه چند وقتی با خانوادت رفت امد نکن خودش دلش تنگ میشه دیگهم نذار برات کاری کنن یا اگه کاری کردن به شوهرت بگو باید جبران کنیم شده یه جعبه شیرینی بگیریم تشکر کنیم

خدایا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر منم و پدرم هم همین شرایط و دارن باهم. منم خیلی حرص این موضوع و خوردم. تازه همسر من غریبه است. ا ...

همیشه ک ازش چیزی میخوام قبول می کنه ولی این دفعه ن میدونم اگه من برم خونه بابام بازم نمیاد از ی طرفم.دوس ندارم بهشون بگم چرا همسرم نمیاد

میشه برام صلوات بفرستین منم مامان بشم 
همه روگفتم بهش میگه قرار نیست چون بهم کمک کردند بی احترامیشو تحمل کنم

بهش بگو حالا خانواده خودت هیچ کمکی هم بهت نکنن ،هر حرفی هم بهت بزنن باز به روتم نمیاری،شوهرت خوشی زده زیر دلش بخدا

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
بهش بگو حالا خانواده خودت هیچ کمکی هم بهت نکنن ،هر حرفی هم بهت بزنن باز به روتم نمیاری،شوهرت خوشی زد ...

با خونوادع خودشم بعضی مواقع این جوریه

میشه برام صلوات بفرستین منم مامان بشم 
با خونوادع خودشم بعضی مواقع این جوریه

خانوادش تا بحال نشده چیزی بهت بگن بهت بربخوره؟تو هم گندش کن و بگو نمیام

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

شوهر من هم همین کار ها رو در حق مادرم که انقدر حقش لطف داشته کرده. به طوری که حتی کل خانواده خودش رو علیه مادر من پر کرده. و الان همشون حدود 4 ساله که با مادر من قهرن.

واقعا دارم دیوانه میشم از دست بی چشم و رویی همسرم

[QUOTE=50205707]خانوادش تا بحال نشده چیزی بهت بگن بهت بربخوره؟تو هم گندش کن و بگو نمیام[/QUچرا گفتم ...

چی بگم والا ،شوخرتو راهنمایی کن بگو با لج و لجبازی که نمیشه