2777
2789
عنوان

ینفر ناشناس از تلگرام پیام داده😑

448 بازدید | 28 پست

همه جزئیاتمو گفته،حتی آدرس خونمونو 

آخرشم نوشته اگه عکس بدنتو نفرستی،شمارتو پخش میکنم!!!!!! تاحالا براتون پیش اومده؟

زود همسرمو درجریان گذاشتم

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎

کار خوبی کردی 

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو چشم عباس آقا

پخش کن میسوزونم

بعد میدم دست شوهرم و پلیس فتا آیدی تو پدر تو رو بسوزونن

فکن یارو شماره میخواد پخش کنه 

بعد عکس بدی میخواد چیکار کنه چه غیر منطقی😐🥴

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

سلام فورا به پیج رضا تاجی پیام بفرست بدون هیچ هزینه ای زود طرف حالی میکنه

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

سلام فورا به پیج رضا تاجی پیام بفرست بدون هیچ هزینه ای زود طرف حالی میکنه

کی هست چیکار میکنه

🌸کاربری دست دو خواهره🌸هردو والیبالیست🏐😍 اصالتا اصفهانی🥰اذر ماهی و تیر ماهی😊

کی هست چیکار میکنه

هرکسی هر اطلاع شخصی داشته باشه فورا در گوشی یکی دیگه پاکش میکنه 

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

و پدر بعضی از پیج های که به ایرانی ها توهین میکرد و دآورد 😂

بگو چشم عباس آقاپخش کن میسوزونمبعد میدم دست شوهرم و پلیس فتا آیدی تو پدر تو رو بسوزوننفکن یارو شماره ...

همسرم پیجشو پاک کرد حتی نزاشت بلاکش کنممنم تلگراممو دیلیت زدم!فقط چطوری اونهمه اطلاعات داشت در عجبم😬😒

سال دیگه به همه آرزوهام میرسم،حالا ببین 😎
زیرشم نوشته دختر خوشگلیم هستی 😕☹️

خاک تو سرش ولی بهترین کارو کردی که به شوهرت گفتی

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

هرکسی هست یا دوست نزدیکتون یا فامیل یکی که خیلی حسود و بهتون نظر داره