2777
2789
عنوان

بیاید بگم شوهرم برا تولدم چی خریده 🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 38 پست
توام بفروش یاهدیه بده به مادرت بگو اگرمال منه هرکاری دوست دارم باهاش میکنمچقدرزرنگه

دلم نمیاد باوا شش تومن پولشه

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با یه تیر دو نشون زده😂 برای هردوتون کادو خریده

اره خیلی زرنگه

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔 

جدی نه که بهش بگو بزارفکرنکنه خیلی زرنگه😂

اهااااا ترسیدم 🤣🤣🤣🤣

دلم نمیاد باوا شش تومن پولشه

اصلا وسیله آشپزخونه گرونه

کادوی اونم ۵ تومن بود درحالیکه کادوی من ۱ تومن بود اون طفلی بیشتر هزینه کرد ولی ظاهر کادوی من عاشقانه بود 

مردا سیاست ندارن !! 

اصلا وسیله آشپزخونه گرونهکادوی اونم ۵ تومن بود درحالیکه کادوی من ۱ تومن بود اون طفلی بیشتر هزینه کرد ...

اره والا گرونع.    همینکه به فکرشه خودش خیلیه.  والا. 

درکل مبارکت باشه به دل خوشمن یکاری کردم شوهرم به جز پول بهم کادویی نمیده میدونه دوست دارم همه چیم به ...

ممنونم قشنگم.   والا شوهر من. سلیقه اش خیلی خوبه یا. چیزی نمیگیره یا خوبشو میگیره.     

وظیفش که نبوده کادو بگیره اسمش روشه هدیه

اره   باوا هیمنکه گفت کادو توووو خوشحال شدم.  ولی میگ زرنگه