دخترکرد۴قدیم مدیر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 3942 عنوان بیاید بگم شوهرم برا تولدم چی خریده 🤣🤣🤣 | مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 38 پست خیلی سیاست داره. خودش خیلی وقته قهوه ساز دوس داره بعد روز تولد من. شیرینی و اینا خرید. گفت برات کادو هم خریدم تو ماشینه خواستم سوپرایزت کنم. وقتی اورد دیدم قهوه ساز گرفته گفتم اینکه وسایل خونس میگه خب برا تووو خریدم 🤣🤣🤣🤣 هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه. منم یادت میافتم اتفاقا😔😔 1403/10/27 | 01:04 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گوگولی_کنکوری عضویت: 1402/07/08 تعداد پست: 2784 اره باوا هیمنکه گفت کادو توووو خوشحال شدم. ولی میگ زرنگه زرنگیش که خیلی زرنگه😂ولی ارزش دعوا نداره .
دخترکرد۴قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 3942 زرنگیش که خیلی زرنگه😂ولی ارزش دعوا نداره ن باوا دعوای. چی. شیرینی و گل هم خریده بود هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه. منم یادت میافتم اتفاقا😔😔
fatemeh_1375 عضویت: 1401/01/09 تعداد پست: 6188 ممنونم قشنگم. والا شوهر من. سلیقه اش خیلی خوبه یا. چیزی نمیگیره یا خوبشو میگیره. حالا این که وسیله خونس منظورم وسایل شخصیه من خیلی سخت پسندم حالا حالاها از چیزی خوشم نمیاد شوهرمم جرات نمیکنه چیزی بخره😂 قنادخونگی🍰
دخترکرد۴قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 3942 حالا این که وسیله خونس منظورم وسایل شخصیه من خیلی سخت پسندم حالا حالاها از چیزی خوشم نمیاد شوهرمم جر ... ن من خیلی وقتا برام پارچه هم میخره یا روسری هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه. منم یادت میافتم اتفاقا😔😔
دخترکرد۴قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 3942 حالا این که وسیله خونس منظورم وسایل شخصیه من خیلی سخت پسندم حالا حالاها از چیزی خوشم نمیاد شوهرمم جر ... وای طفلی🤣🤣🤣🤣 هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه. منم یادت میافتم اتفاقا😔😔
fatemeh_1375 عضویت: 1401/01/09 تعداد پست: 6188 ن من خیلی وقتا برام پارچه هم میخره یا روسری خوبه که ولی اشکال از شوهرم نیست من سلیقم خیلی خاصه قنادخونگی🍰
fatemeh_1375 عضویت: 1401/01/09 تعداد پست: 6188 وای طفلی🤣🤣🤣🤣 البته پارسال نمیدونم باچه دلی یه سرویس نقره برام خرید اونم قبلا لنگشو توی یه پیج نشون دادم بهش که خوشگله شبیه به اون خریده بود قنادخونگی🍰
دخترکرد۴قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 3942 البته پارسال نمیدونم باچه دلی یه سرویس نقره برام خرید اونم قبلا لنگشو توی یه پیج نشون دادم بهش که خو ... 🤣🤣🤣 هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه. منم یادت میافتم اتفاقا😔😔
دخترکرد۴قدیم مدیر استارتر عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 3942 خوبه که ولی اشکال از شوهرم نیست من سلیقم خیلی خاصه اهااا هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه. منم یادت میافتم اتفاقا😔😔