2777
2789
عنوان

امشب دارم برا همیشه خونه مو ترک میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه بری واقعا دیگه جای برگشت نداری بمون و نذار احساساتت برات تصمیم بگیرن الان ناراحتی دلت شکسته ولی ...

خیلی سخته با این حرفاش بخوام بمونم 😭😭دیگه ازش چندشم میشه همخونه ها رو هم نگاه کردم تو دیوار همه ودیعه میخوان

من موقع صحبت کردن به اسم کاربری ها دقت نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک سر مسئله ای اختلاف نظر‌ و بحث داشتیم و تو تاپیک دیگه باهات  گفتم و خندیدم نگو خل و دیوونه است 🫠😁 برای مامان شدنم صلوات بفرستید ممنونم قشنگا✨🍀

میگی خیانت دیدی،از کجا فهمیدی؟

اره خیانت دیدم با دوست دختر قبلیش چت تو تل و ...اصلا خجالت یا پشیمون نیست

من موقع صحبت کردن به اسم کاربری ها دقت نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک سر مسئله ای اختلاف نظر‌ و بحث داشتیم و تو تاپیک دیگه باهات  گفتم و خندیدم نگو خل و دیوونه است 🫠😁 برای مامان شدنم صلوات بفرستید ممنونم قشنگا✨🍀

اگر مطمئنی پرتش کن دور، ولی بخ شرطی که دیگه دوررازدواج خط بکشی چون الان از هر ده تا مرد ۷ تاش اینجوریه و از کجا معلوم بعدی بدتر نباشه. اگر میخوای برای همیشه یا حداقل مدت طولانی مستقل باشی برو

خیلی سخته با این حرفاش بخوام بمونم 😭😭دیگه ازش چندشم میشه همخونه ها رو هم نگاه کردم تو دیوار همه ود ...

خب میفهمم چی میگی ولی رفتن عاقلانه نیست تو این سرما

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

کاش منم شجاعتشو داشتم،علنا بم گفت من دیگه خود ار میکنم ،چند ماهم هست جاشو جدا کرده

حتما شما بچه داری عزیزم اره؟

اگر مطمئنی پرتش کن دور، ولی بخ شرطی که دیگه دوررازدواج خط بکشی چون الان از هر ده تا مرد ۷ تاش اینجور ...

قصدم جدی خیانت خط قرمز هیچوقت نمیتونم ببخشم ولی همش دارم فکر میکنم که کجا برم چرا ما زنا اینقدر بدبختیم

اره خیانت دیدم با دوست دختر قبلیش چت تو تل و ...اصلا خجالت یا پشیمون نیست

نمیدونم چی بگم،ولی جات بودم نمیرفتم. جات بودمو نرفتم. جات بودمو یه مدت هیچی نگفتم،جات بودم و توی خودم‌مردم و سکوت کردم ،جات بودمو وگفت اشتباه فکر کردم،جات بودموو  موندم و زندگیمو کردم 

خیلی سخته با این حرفاش بخوام بمونم 😭😭دیگه ازش چندشم میشه همخونه ها رو هم نگاه کردم تو دیوار همه ود ...

نکن

خودتو از چاله ننداز تو چاه

نصف این همخونه هایی که میخوان خودشون معتاد به هزارتا چیزن

توروخدا نکن 

حداقل برو چندروز خونه بابات بمون یا بهش بگو میخوای تنها بری مشهد 

یکم فضا بده به خودت

ولی انقد احساسی تصمیم نگیر الان 

نمیدونم چی بگم،ولی جات بودم نمیرفتم. جات بودمو نرفتم. جات بودمو یه مدت هیچی نگفتم،جات بودم و توی خود ...

خیلی سخته نمیدونم چطور تونستی تحمل کنی واقعا افرین داری ولی من سنی ندارم بچه هم ندارم ازش دلیلی ندارم بسوزم و بسازم

رفتنو همه بلدن

تو بمون عذابش بده

اون حرصت میده که تو بری

ولی نذار اون به خواستش برسه

خونه‌ی توعه، وسایلای تو توی اون خونه ست 

اگه کسی هم میخواد بره ، همسرته