2777
2789
عنوان

امشب دارم برا همیشه خونه مو ترک میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 62 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بدون امن ترین جا پیش خونواده هس

اینجوری که فکر میکنید نیس من شرایطم خیلی فرق داره عزیزم

من موقع صحبت کردن به اسم کاربری ها دقت نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک سر مسئله ای اختلاف نظر‌ و بحث داشتیم و تو تاپیک دیگه باهات  گفتم و خندیدم نگو خل و دیوونه است 🫠😁 برای مامان شدنم صلوات بفرستید ممنونم قشنگا✨🍀

اگه بری واقعا دیگه جای برگشت نداری 

بمون و نذار احساساتت برات تصمیم بگیرن 

الان ناراحتی دلت شکسته 

ولی با پونصد تومن تو تهران فقط ۱۰ ۱۲ ساعت دووم میاری و‌دست از پا دراز تر برمی‌گردی خونه

اگرم بری خونه پدرت باید حرف‌بشنوی

بمون و سعی کن پول جمع کنی یه مدت تحمل کن بعد برو 

برای رفتن همیشه وقت هست

نرو بمون خونت. دعوا داری یا ناراحتی بمون خونه،جایی نرو ،وضعت رو بد تر میکنه،بگیر بخاب، اشکال نداره فردا اومد،بگو شوخی میکردم،جایی نمیرم،اینجاخونمه. محبت کن،بذار زندگی ات بهتر بشه

اول بگو مشکلت چیه؟ احساساتی تصمیم نگیر

خیانت 

من موقع صحبت کردن به اسم کاربری ها دقت نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک سر مسئله ای اختلاف نظر‌ و بحث داشتیم و تو تاپیک دیگه باهات  گفتم و خندیدم نگو خل و دیوونه است 🫠😁 برای مامان شدنم صلوات بفرستید ممنونم قشنگا✨🍀

نرو بمون خونت. دعوا داری یا ناراحتی بمون خونه،جایی نرو ،وضعت رو بد تر میکنه،بگیر بخاب، اشکال نداره ف ...

همه چی به این سادگی نیست بچه ندارم نمیخوام تحملش کنم بخاطر چی؟

اصلا از خونت نرو الان داری با غرور تصمیم میگیری 

بمون خونه خودت و برای زندگیت تلاش کن 

رفتن همیشه اختیاری نیست ،بعضی وقتا آدم مجبوره 💔             نمیدانی چه درد بدی است ،،پیر شدن در خم کوچه های انتظااار🥀